reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Mam pytanko jaki wpływ na przeziębienie do terminu owulacji? 10.12 powinna nadejść i się tak zastanawiam czy coś mi nie przeskoczy. Jutro planuje zrobić test owy.Oj chyba widać po moich wpisach ze nie sypiam dość dobrze

No nauczylam[emoji4]
Warto nosic ale czasem to nawet nie mam jak cokolwiek zjesc[emoji4] bo musi byc na rekach i to najlepiej z cycem w buzi.

Dzis bylysmy sie szczepic. Wazy juz 6180. 12 grudnia bedzie miala 3 miesiace[emoji4]

iv09zbmhlcesvvs1.png
Justyś ale ładna waga już :) a jak karmisz? przypomnisz z jaką wagą się urodziła? My też jutro ważenie właśnie bo też szczepienia i jestem ciekawa ile mój mały waży, przypuszczam że też coś koło 6 kg, może 5,5kg :)

@Iga0071 przeziębienie może wpływać na przesunięcie się owulacji, ale nie musi. To kwestia indywidualna :)

Justyś ale ładna waga już :) a jak karmisz? przypomnisz z jaką wagą się urodziła? My też jutro ważenie właśnie bo też szczepienia i jestem ciekawa ile mój mały waży, przypuszczam że też coś koło 6 kg, może 5,5kg :)

@Iga0071 przeziębienie może wpływać na przesunięcie się owulacji, ale nie musi. To kwestia indywidualna :)

Karmie piersia i czasem dokarmiam mm.
Urodzila sie z waga 4240g.
Ale ladnie przybiera, bo 2 tyg temu wazyla 5800g.

Na co sie szczepicie?
My wczoraj pierwsza dawka pneumokoki

iv09zbmhlcesvvs1.png

Karmie piersia i czasem dokarmiam mm.
Urodzila sie z waga 4240g.
Ale ladnie przybiera, bo 2 tyg temu wazyla 5800g.

Na co sie szczepicie?
My wczoraj pierwsza dawka pneumokoki

iv09zbmhlcesvvs1.png
No właśnie coś mi się tak kojarzyło że u Was urodzeniowa była ponad 4kg :) ładnie przybiera :) my jutro mamy drugie pneumokoki i te pozostałe szczepienia wynikające z kalendarza szczepień-błonica, tężec, krztusiec, polio.

reklama
No właśnie coś mi się tak kojarzyło że u Was urodzeniowa była ponad 4kg :) ładnie przybiera :) my jutro mamy drugie pneumokoki i te pozostałe szczepienia wynikające z kalendarza szczepień-błonica, tężec, krztusiec, polio.
Ja szczepie osobno. 2tyg temu bylo 6w1, a wczoraj pneumokoki. Dzis ma stan podgoraczkowy.

A Ty jak karmisz?

iv09zbmhlcesvvs1.png

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry