reklama
Ewelina271990
Fanka BB :)
Będę wierzyć,że tym razem się uda.Dziękuję za te wszystkie słowa naprawdę dużo mi pomogły...
My szczepimy standarowo, nie wykupujemy szczepionek skojarzonych. Córka miała bezpłatnie zmienione na skojarzone (miała drgawki po zwykłym krztuścu) i wydawało mi się, że gorzej znosiła niż po tych zwykłych (tylko po skojarzonych miała gorączkę) więc teraz na razie lecimy standardowym tokiem. A co do karmienia to ja karmię piersią, chociaż trochę czasami mały mi ulewa (z córką tego nie miałam). Ale może być tak, że ulewa po prostu z przejedzenia... Dziś zobaczymy jak tam waga to się okażeJa szczepie osobno. 2tyg temu bylo 6w1, a wczoraj pneumokoki. Dzis ma stan podgoraczkowy.
A Ty jak karmisz?
@Ewelina271990 najważniejsze że serduszko bije. Powodzenia i gratulacje
justys0702
Tez myslalam o szczepieniu standardowym. Ale nie chcialam kluc Malej 3 razy.My szczepimy standarowo, nie wykupujemy szczepionek skojarzonych. Córka miała bezpłatnie zmienione na skojarzone (miała drgawki po zwykłym krztuścu) i wydawało mi się, że gorzej znosiła niż po tych zwykłych (tylko po skojarzonych miała gorączkę) więc teraz na razie lecimy standardowym tokiem. A co do karmienia to ja karmię piersią, chociaż trochę czasami mały mi ulewa (z córką tego nie miałam). Ale może być tak, że ulewa po prostu z przejedzenia... Dziś zobaczymy jak tam waga to się okaże
@Ewelina271990 najważniejsze że serduszko bije. Powodzenia i gratulacje
Moja tez ulewa i tez chyba z przejedzenia. Bo je non stop.
No mój jak się okazuje zdecydowanie z przejedzenia ulewa bo 6300 waży aż w szoku jestem że już tyle bo urodził się malutki-nie miał nawet 3 kgTez myslalam o szczepieniu standardowym. Ale nie chcialam kluc Malej 3 razy.
Moja tez ulewa i tez chyba z przejedzenia. Bo je non stop.
justys0702
To ladna waga[emoji4]No mój jak się okazuje zdecydowanie z przejedzenia ulewa bo 6300 waży aż w szoku jestem że już tyle bo urodził się malutki-nie miał nawet 3 kg
Podobna do naszej[emoji4]
Ile Twoj juz ma?
17 grudnia skończy 4 miesiaceTo ladna waga[emoji4]
Podobna do naszej[emoji4]
Ile Twoj juz ma?
alunia87
Na pewno wszystko będzie dobrze.U mnie dopiero w 7 tc pokazało się serduszko z zarodkiem.Jeszcze nad robi wzrost [emoji2].Jestem już po wizycie.Z usg wychodzi,że to 6 tydz a z ostatniej @ 7 tydz.Jest delikatne za malutki.Tętno jest,serduszko bije,ale lakarza zaniepokoiło,że jest nie wyraźny obraz ba usg jak powinno być jest jak on powiedział spłaszczyzny a powinno być większe przejrzyste koło.W sobotę mam przyjść na kolejne usg zobaczyć czy rośnie i zrobić bhcg..
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewelina271990
Zostało czekać do niedzieli i może coś się trochę wyjaśni czy dobrze czy nieNa pewno wszystko będzie dobrze.U mnie dopiero w 7 tc pokazało się serduszko z zarodkiem.Jeszcze nad robi wzrost [emoji2].
reklama
alunia87
Może przemysl później zakup detektora tętna płodu [emoji2] będziesz spokojniejsza.Ja nie kupiłam i później trochę żałowalam, bo tak to nie żyła bym od wizyty do wizyty.Zostało czekać do niedzieli i może coś się trochę wyjaśni czy dobrze czy nie