AnetaManiak
Fanka BB :)
Musi być dobrze. Także bez nerwów! [emoji8][emoji8][emoji8]Jutro o 16 jednak wizyta....Jutro będzie wiadomo mam nadzieję...
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musi być dobrze. Także bez nerwów! [emoji8][emoji8][emoji8]Jutro o 16 jednak wizyta....Jutro będzie wiadomo mam nadzieję...
Nauczyła mamusia to trzeba teraz nosciNapewni wygladasz ladnie[emoji4]
U mnie dobrze.
Lili ladnie sie juz usmiecha i mowi po swojemu.
Caly czas chce byc na rekach.
Kupilam chuste do noszenia, tylko musze nauczyc sie wiazac.
No nauczylam[emoji4]Nauczyła mamusia to trzeba teraz nosci
Oj warto warto nosci takiego szczęście [emoji5]
Justyś ale ładna waga już a jak karmisz? przypomnisz z jaką wagą się urodziła? My też jutro ważenie właśnie bo też szczepienia i jestem ciekawa ile mój mały waży, przypuszczam że też coś koło 6 kg, może 5,5kgNo nauczylam[emoji4]
Warto nosic ale czasem to nawet nie mam jak cokolwiek zjesc[emoji4] bo musi byc na rekach i to najlepiej z cycem w buzi.
Dzis bylysmy sie szczepic. Wazy juz 6180. 12 grudnia bedzie miala 3 miesiace[emoji4]
No to już taka fajanaNo nauczylam[emoji4]
Warto nosic ale czasem to nawet nie mam jak cokolwiek zjesc[emoji4] bo musi byc na rekach i to najlepiej z cycem w buzi.
Dzis bylysmy sie szczepic. Wazy juz 6180. 12 grudnia bedzie miala 3 miesiace[emoji4]
Justyś ale ładna waga już a jak karmisz? przypomnisz z jaką wagą się urodziła? My też jutro ważenie właśnie bo też szczepienia i jestem ciekawa ile mój mały waży, przypuszczam że też coś koło 6 kg, może 5,5kg
@Iga0071 przeziębienie może wpływać na przesunięcie się owulacji, ale nie musi. To kwestia indywidualna
A jaka miala ostatnia wage na usg?No to już taka fajana
Ciekawe jak moja pysia będzie
No właśnie coś mi się tak kojarzyło że u Was urodzeniowa była ponad 4kg ładnie przybiera my jutro mamy drugie pneumokoki i te pozostałe szczepienia wynikające z kalendarza szczepień-błonica, tężec, krztusiec, polio.Karmie piersia i czasem dokarmiam mm.
Urodzila sie z waga 4240g.
Ale ladnie przybiera, bo 2 tyg temu wazyla 5800g.
Na co sie szczepicie?
My wczoraj pierwsza dawka pneumokoki
Ja szczepie osobno. 2tyg temu bylo 6w1, a wczoraj pneumokoki. Dzis ma stan podgoraczkowy.No właśnie coś mi się tak kojarzyło że u Was urodzeniowa była ponad 4kg ładnie przybiera my jutro mamy drugie pneumokoki i te pozostałe szczepienia wynikające z kalendarza szczepień-błonica, tężec, krztusiec, polio.