alunia87
Fanka BB :)
To dobrze [emoji2]na bóle możesz brać magnez spokojnie.Teraz się tam wszystko rozciąga i może boleć mnie to chyba do 2 trymestru bolało, a teraz tez wieczorem zaboli.@alunia87 @mififi04 dziękuję dziewczyny, czuje się w miarę narazie plamien nie ma tylko brzuch pobolewa troszkę u dolu od czasu do czasu.
A co u Was ?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj byłam na wizycie szyjka długa i zamknięta.Łozysko na tylnej ścianie, a było na przedniej nie wiem chyba wędruje [emoji23],a bobas ułożony głowkowo.Morfologia i mocz w normie, a jak wspomniałam o bólach brzucha wieczornych to usłyszałam, że ciąża to nie jest komfortowy stan i musi boleć, bo dziecko to jak kamień w brzuchu.Bobasa nie widzialam nawet na usg mój lekarz jest specyficzny i nigdy nic nie pokazuje na monitorze teraz mam przyjść pod koniec miesiąca jak juz waga będzie większa jak to on powiedział.Podejrzewam, że teraz pod koniec roku może juz mieć kolo kilograma.Dzis zaczynam 6 miesiąc [emoji322] [emoji321] [emoji313] [emoji312].
Będę czekać, aż zdasz relacje ze swojej wizyty juz pęcherzyk ciążowy powinien być i może nawet serduszko.Chociaz ono zwykle w połowie 5 tc się pokazuje, a u mnie w 7tc.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom