reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@xxEwelaxx oj bo wiesz Ja to do tych niecierpliwych należę[emoji1][emoji1][emoji1]no ale poczekam na te śliczne dwie kreseczki[emoji6][emoji6][emoji6]tym razem szczęśliwe[emoji4][emoji4][emoji4]

Oj tak synuś daje kopniaczki. Ale jak tatuś przykłada rękę do brzuszka to synuś robi Mu psikusa i przestaje

A muszę Wam się pochwalić co zrobiłam dla małego
1506622900-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wow ale piekne! Masz talent :)
Fajny beagle! Tez mialam, drahma sie nazywala :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jestem z wami nadal czytam was ale nie mam ochoty pisać. ... Dzisiaj przyszla @ od jutra biore clo w podwojnej dawce .....tylko czy wogole jest sens....

Dziewczyny czym moge sie jeszcze wspomoc ...?jakies ziola tabsy ?

witam nowe dziewczyny i trzymam za was tez kciuki zebyscie jak najszybciej zobaczyly dwie kreski[emoji6]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem z wami nadal czytam was ale nie mam ochoty pisać. ... Dzisiaj przyszla @ od jutra biore clo w podwojnej dawce .....tylko czy wogole jest sens....

witam nowe dziewczyny i trzymam za was tez kciuki zebyscie jak najszybciej zobaczyly dwie kreski[emoji6]

Czesc :)
Wspierajmy sie razem!
Ja pije napary z przywrotnika

Tu lektura:

Link do: Przywrotnik pospolity – najlepszy przyjaciel kobiet

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jest sens jest!!!! Ja brałam dodatkowo to owulacji olej z Wiesiołka i kwasy DHA. Olej z Wiesiołka jest na śluz płodny(bierze się Go tylko do owulacji) a kwasy DHA na wzmocnienie endometrium. W Moim przypadku ten zestaw wraz z tutejszym CLO i zastrzykiem zadziałał. A kwasy DHA będę brała do końca ciąży.

@xxEwelaxx oj bo wiesz Ja to do tych niecierpliwych należę[emoji1][emoji1][emoji1]no ale poczekam na te śliczne dwie kreseczki[emoji6][emoji6][emoji6]tym razem szczęśliwe[emoji4][emoji4][emoji4]

Oj tak synuś daje kopniaczki. Ale jak tatuś przykłada rękę do brzuszka to synuś robi Mu psikusa i przestaje

A muszę Wam się pochwalić co zrobiłam dla małego
1506622900-aaaaaa.jpeg

Śliczne [emoji7] Ale masz talent kochana [emoji7]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana jest sens. Musisz byc dobrej mysli.

Ja pilam inofolic i siemie lniane.

Trzymam za Ciebie mocno kciuki[emoji4]

iv09zbmh7iau1b0h.png

Jest sens ! Trzeba walczyć, chodź sama trace nadzieję nie możemy sie poddawac.
Ja oprócz clo biorę też acard, ale to lekarz kazał mi brać z lekami na prolaktyne. Ale czytałam ze duzo osób bierze acard.
Trzymam za Ciebie mocno kciuki [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Anetka olej z wiesiolka a ja mam oeparol w tabletkach to chyba to samo zaraz zaglebie sie w lekturę przywrotnika jak pisze @Wroni i kwasy dha chociaz u mnie endometrium przyrastalo ...

reklama
Mialam przez jakis czas kwas foliowy ten na recepte a wczesniej pilam miovarian i jeszcze wczesniej infolic i chyba od jutra do nich wrócę zobacze co bedzie u mnie w aptece [emoji6]

Do góry