reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@xxEwelaxx oj bo wiesz Ja to do tych niecierpliwych należę[emoji1][emoji1][emoji1]no ale poczekam na te śliczne dwie kreseczki[emoji6][emoji6][emoji6]tym razem szczęśliwe[emoji4][emoji4][emoji4]

Oj tak synuś daje kopniaczki. Ale jak tatuś przykłada rękę do brzuszka to synuś robi Mu psikusa i przestaje

A muszę Wam się pochwalić co zrobiłam dla małego
1506622900-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wow ale piekne! Masz talent :)
Fajny beagle! Tez mialam, drahma sie nazywala :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jestem z wami nadal czytam was ale nie mam ochoty pisać. ... Dzisiaj przyszla @ od jutra biore clo w podwojnej dawce .....tylko czy wogole jest sens....

Dziewczyny czym moge sie jeszcze wspomoc ...?jakies ziola tabsy ?

witam nowe dziewczyny i trzymam za was tez kciuki zebyscie jak najszybciej zobaczyly dwie kreski[emoji6]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem z wami nadal czytam was ale nie mam ochoty pisać. ... Dzisiaj przyszla @ od jutra biore clo w podwojnej dawce .....tylko czy wogole jest sens....

witam nowe dziewczyny i trzymam za was tez kciuki zebyscie jak najszybciej zobaczyly dwie kreski[emoji6]

Czesc :)
Wspierajmy sie razem!
Ja pije napary z przywrotnika

Tu lektura:

Link do: Przywrotnik pospolity – najlepszy przyjaciel kobiet

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jest sens jest!!!! Ja brałam dodatkowo to owulacji olej z Wiesiołka i kwasy DHA. Olej z Wiesiołka jest na śluz płodny(bierze się Go tylko do owulacji) a kwasy DHA na wzmocnienie endometrium. W Moim przypadku ten zestaw wraz z tutejszym CLO i zastrzykiem zadziałał. A kwasy DHA będę brała do końca ciąży.

@xxEwelaxx oj bo wiesz Ja to do tych niecierpliwych należę[emoji1][emoji1][emoji1]no ale poczekam na te śliczne dwie kreseczki[emoji6][emoji6][emoji6]tym razem szczęśliwe[emoji4][emoji4][emoji4]

Oj tak synuś daje kopniaczki. Ale jak tatuś przykłada rękę do brzuszka to synuś robi Mu psikusa i przestaje

A muszę Wam się pochwalić co zrobiłam dla małego
1506622900-aaaaaa.jpeg

Śliczne [emoji7] Ale masz talent kochana [emoji7]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana jest sens. Musisz byc dobrej mysli.

Ja pilam inofolic i siemie lniane.

Trzymam za Ciebie mocno kciuki[emoji4]

iv09zbmh7iau1b0h.png

Jest sens ! Trzeba walczyć, chodź sama trace nadzieję nie możemy sie poddawac.
Ja oprócz clo biorę też acard, ale to lekarz kazał mi brać z lekami na prolaktyne. Ale czytałam ze duzo osób bierze acard.
Trzymam za Ciebie mocno kciuki [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Anetka olej z wiesiolka a ja mam oeparol w tabletkach to chyba to samo zaraz zaglebie sie w lekturę przywrotnika jak pisze @Wroni i kwasy dha chociaz u mnie endometrium przyrastalo ...

reklama
Mialam przez jakis czas kwas foliowy ten na recepte a wczesniej pilam miovarian i jeszcze wczesniej infolic i chyba od jutra do nich wrócę zobacze co bedzie u mnie w aptece [emoji6]

Do góry