reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Oby to były szczesliwe dwie kreski kochana zycze ci tego [emoji176]mi takie słabe tez wychodzily po stracie a przed pierwszą@ bo to moga byc pozostałosci starej bety [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Robilam test po @ bo tak kazala mi doktor , test byl negatyw .

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

reklama
Cześć dziewczyny [emoji11]
Ostatnio czytam Was ale mało się udzielam z braku nastroju.. chyba tracę panowanie nad swoim życiem, przyszedł czas ze znowu nic mnie nie cieszy, ale jakoś muszę sobie poradzić z tym podłym humorem.
Dzisiaj idę do lekarza na kontrolę jak wyglądają te pęcherzyki tylko dzisiaj jest 10 dc ciekawe czy coś będzie już widziała bo niestety jutro nie przyjmuje. A my w poniedziałek wyjeżdżamy na mazury na tydzień wkoncu upragniony urlop nie mogę się doczekać. Cały czas pracuje już mam dość oby do poniedziałku tylko się zastanawiam ze może dziś być za wcześnie żeby zobaczyć i przepisać ten zastrzyk i będzie może kazał mi przyjść w poniedziałek lub w tygodniu no i nie wiem co ja zrobię aj.. wszystkim się martwię

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx, male kroczki [emoji6]
Dzisiaj u lekarza zobaczysz pecherzyki i ich wielkosc. Wtedy bedzie mozna przewidziec ich wzrost i pekanie. Wtedy sie zastanowisz czy bedziesz miala jak wziac zastrzyk czy jednak same maja peknac. Nie martw sie na zapas.
Co do nastroju to moze czas pomyslec o jakims hobby albo uprawianiu sportu. Zeby miec jakas odskocznie.
Ja zawsze lapie dola jak mam za duzo czasu na rozmyslanie [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx, male kroczki [emoji6]
Dzisiaj u lekarza zobaczysz pecherzyki i ich wielkosc. Wtedy bedzie mozna przewidziec ich wzrost i pekanie. Wtedy sie zastanowisz czy bedziesz miala jak wziac zastrzyk czy jednak same maja peknac. Nie martw sie na zapas.
Co do nastroju to moze czas pomyslec o jakims hobby albo uprawianiu sportu. Zeby miec jakas odskocznie.
Ja zawsze lapie dola jak mam za duzo czasu na rozmyslanie [emoji6]

Kochana ja nie mam czasu na nic i chtną dlatego tracę już kontrolę. Lekarz wcześniej mówił że ten zastrzyk będę mogła sama sobie zrobić więc może mi przepisze i zrobię sobie na Mazurach bo właśnie wtedy będę miała dni płodne tylko ciekawe czy tak można

Ewela ja zazwyczaj miałam zastrzyk ok 12-13 dc więc może akurat się uda i dziś gin oceni że np jutro już można podać.A jak nie to może uda się jeszcze usg np w sobotę albo coś.. Też słyszałam że można robić sobie samemu, ale przyznam że ja raz miałam taką sytuację że przegapiłam że mi się zapas skończył i na wizytę u gin nie miałam i miałam robić sama i się bałam :p więc gin wypisał mi skierowanie i pojechałam na IP i tam z tym skierowaniem bez problemu zrobili (choć było od prywatnego lekarza więc płaciłam za to 7zł). Gin na pewno coś wymyśli, nie martw się na zapas :)
Mam też nadzieję, że humor szybko się poprawi. Co do braku czasu... Znam to.. Ale spróbuj, może udałoby się wygospodarować godzinkę albo dwie tygodniowo i w tym czasie zająć czymś głowę. Mi też wydawało się to niemożliwe, a jednak jakoś tak się wszystko poukładało, że się udało, zaczęłam chodzić dwa razy w tygodniu na pole dance, pokochałam ćwiczenia na rurce i teraz muszę przyznać że w ciąży trochę mi tego brakuje bo to naprawdę była odskocznia od wszystkiego :)

Dziewczyny mam nadzieję ze bedzie tak jak piszecie [emoji4] nie ukrywam ze boję się tej wizyty zawsze się boję heh dam znać jak będzie po wizycie. Najpierw muszę się skontaktować z lekarzem żeby mnie przyjął mówił ze na koniec swojej pracy około 20 a ja na 20 do pracy na noc i będę musiał kombinować ze się spóźnię aj zawsze pod górkę

@Nusia123 kurna no miałam nadzieję, że jednak nie zawita @ u Ciebie!! Ale za to wybaw się za wszystkie czasy bo potem już długo długo nie będziesz mogła sobie na to pozwolić[emoji6][emoji6][emoji6]

@InezkaK a może On sam jakoś zniknąć czy konieczny jest jakiś zabieg na to?? Musi być w końcu dobrze. Już bardzo dużo przeszłaś. Los musi się w końcu odwrócić w drugą stronę!!!

Dziekuje kochana :*:* na 12.30 ide do gin z tym czyms w piersi poczytalam na necie boje sie ze bede musiala robic biopsje lub wycinac itp i nie bede mogla sie starac ;(;(

Dziekuje kochana :*:* na 12.30 ide do gin z tym czyms w piersi poczytalam na necie boje sie ze bede musiala robic biopsje lub wycinac itp i nie bede mogla sie starac ;(;(
Mozliwe, ze podczas biopsji wszystko Ci usuna. Mi tak zrobili. To jest taka igla, ktora zasysaja to tkanke w piersi. Trzymam kciuki za wizyte.

f2w3yx8d527fn6nf.png

reklama
@alunia87 czekam na wieści od Ciebie Kochana!!!!!!

Jeszcze czekam z testowaniem i betami [emoji6].W sobotę rano zrobię test jak @nie przyjdzie.Nawet nie wiem czy mam jakieś objawy,bo mam milion innych [emoji23].Tak bym chciała,ale ciężko będzie[emoji53]?

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry