reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Jestem w Anglii. Do Polski na holidaya jedziemy 1 sierpnia [emoji3]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Kurka bo byś bete zrobiła a tam to będzie ciężko. Zresztą już poruszałyśmy ten temat[emoji6]chyba musisz poczekać aż pojedziesz na wakacje do Polski i pójdź od razu prywatnie do gina. Tylko najpierw znajdź jakiegoś dobrego

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Anetka jakie cudowne 2.5cm szczescie [emoji177]fantastycznie [emoji8]

@Dorcia ty czesto masz te bóle brzucha [emoji20]przesun wizyte na dzis dla pewnosci ze wszystko jest w porzadku [emoji176][emoji110]
@SOMEONE a ktory to jest cykl po stracie jezeli moge zapytać?

Dziewczyny trzymam za was kciuki i czekam na wasze dwie kreski [emoji7][emoji12]
Zagladam do was tylko nie mam czasu pisać. ..[emoji15]
A u mnie temp caly czas podwyzszona ale nie nakrecam się na nic czekam cierpliwie na poniedzialek na @ i wtedy jak jej nie będzie to ide do gin

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszy cykl po biochemicznej

Witajcie!
23 maja przeszłam zabieg przerwania obumarłej ciąży. Jestem już po @, mamy zielone światło starać się od sierpnia. Wiec... wracam do gry:) podczas wizyty w 11 dniu cyklu lekarz stwierdził ze będzie bezowulacyjny. Dla własnej informacji postanowiłam ciągnąć testowanie owulacji i dzis... tadamm!:)
Na zdjęciu test z Allegro i test z apteki. Jednak te z Allegro są o wiele mniej czule...
1500463336-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To super, teraz tylko dzialac [emoji5]

@AnetaManiak niech to Wasze szczęście rośnie zdrowo :) co do przeciwciał to nie martw się, trzeba po prostu uważać tak jak dziewczyny piszą. Toxo chyba też można zarazić się z tych czarnych końcówek bananów ale z tego co wiem ogólnie nie jest takie łatwe toxo złapać. Więc spokojnie :) ja co prawda przeciwciała toxo mam, ale np dla cytomegalii już nie.

@SOMEONE trzymam kciuki &&&

@Asia2104 witaj i powodzenia w staraniach :)

@Ania199 witaj, ja akurat po łyżeczkowaniu dopiero po dwóch cyklach dostałam zielone światło do starań. Zaszłam pół roku po stracie.

Witam się i ja, Wasza moderatorka
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif

Dzień pełen pracy od ogórków po moderacje :D i oczywiście nie będę kadzić, ze czytam na bieżąco :p
Wyskakuję jednak dziś do was z nową propozycją. Otóż założyłam nowy wątek z ciekawymi tematami (linkami) z bb. Takimi, które mogą akurat Was zainteresować. Zaglądnijcie tutaj:

Link do: Babyboomowe porady

Jeśli wam się coś takiego podoba i warto, żebym wam podsyłała takie linki to polubcie tamten temat lub w jakikolwiek inny sposób okażcie tam zainteresowanie. Jesteście testerkami bo jeśli patent się przyjmie to będziemy / my moderatorki zakładać takie tematy również na innych wątkach np. dotyczących dzieci.

Artykułów jest tu tak dużo, że jestem pewna, że nawet nie wiecie, że one są, a tak ja je wyłapie i być może, którejś z was coś się przyda.

Pozdrawiam każdą Staraczkę, Brzuchatkę i Mamuśkę
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif
    41,6 KB · Wyświetleń: 370
  • k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif
    65,7 KB · Wyświetleń: 356
Tutaj w Anglii nie robia bety. Zrobie jeszcze jeden test w piatek ,a w poniedzialek decydujacy dzien czyli @ [emoji32]

No teraz do czytałam, ze mieszkasz w Anglii [emoji53], no powtórz test w piątek kreska powinna być mocniejsza[emoji6].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry