reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ło Ewela ale Was poniosło :laugh2: nie wiem czy to może mieć jakiś wpływ na wizytę, lekarz kiedyś mi powiedział tylko, że mam nie przychodzić z pełnym pęcherzem ;)
To się wysiusiam przed wizytą bo właśnie wypiłaś pol litra wody aloesowej hehe ;) strasznie nas ponioslo aj mam nadzieję nadzieje ze nie Bede się wstydzić u lekarza

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny wyszłam uśmiechnięta z gabinetu :) mam na prawym jajniku ładny pecherzyk za 4 dni pęknie i uwaga na lewym też jest ładny takiej samej wielkości :) lekarz powiedział że jest szansa i ryzyko na ciążę bliźniaczą jestem w szoku :) ale cieszę się strasznie dostałam zastrzyk muszę sobie go zrobić za 4 dni :)

Dziewczyny wyszłam uśmiechnięta z gabinetu :) mam na prawym jajniku ładny pecherzyk za 4 dni pęknie i uwaga na lewym też jest ładny takiej samej wielkości :) lekarz powiedział że jest szansa i ryzyko na ciążę bliźniaczą jestem w szoku :) ale cieszę się strasznie dostałam zastrzyk muszę sobie go zrobić za 4 dni :)

No Kochana z tego napewno coś będzie!!!! A kto wie może szczęście do Was teraz podwójnie zawita[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Super wiadomość[emoji16].Teraz tylko działać[emoji38] i czekać na efekty [emoji5].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Będzie dobrze nie martw się na zapas.
Ty też będziesz ciężarna w kolejce ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje kochana :*:*
Gin sie troche wystraszyla i mam usg na cito poniedzialek o 18 dam wam znac ale mowila ze potem biopsja jesli nie nowotworowe to wycinanie tak ze jesli lagodna zmiana staranka musza poczekac dlugo :(

reklama
@Nusia koniecznie daj znać po wizycie, a @ przyszła?
@Ewela eh z tą Twoją pracą...
@ALUNIA jednorazowy incydent nie musi o niczym świadczyć.

Dziewczyny u mnie chyba jednak cykl stracony, dziś się obudziłam z przeświadczeniem, że jednak się nie udało - intuicja.
Nie przyszla kochana test negatyw :(
Mysle ze dopoki @ nie ma nie poddawaj sie !!!! Ja mocno trzymam za Ciebie kciuki i za dwie krechy ;):)
Powodzenia wszystkim staraczkom i brzuchatkom :)

Do góry