reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Strasznie boje sie zapeszyc, ale zrobilam wczoraj test 8 dni po owulacji wyszla lekka kreska [emoji4]
1500459721-aaaaaa.jpeg

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Gratuluję [emoji9]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynynie ogarniam, wczoraj cały dzień poza domem, dziś to samo. Ale to miło spedzony czas, z Wami jestem na bieżąco. W poniedziałek kupiłam świeczkę dla Aniołka wiedziałam, że mogę nie zdążyć wczoraj. I oczywiście tak się stało. Mówię wieczorem, "jutro Ci Kochanie zapalę", a mój M nic mi nie mowiąc poszedł wczoraj sam na cmentarz i zapalił światełko Aniołkowi, to bylłł drugi miesiąc od straty. Zauważyłam to dopiero dzisiaj, a on się wczoraj nie przyznał. zaskoczył mnie strasznie.
@Nusia termin @ mam na 22
@SOMEONE e super
@Aneta korciło, wczoraj machnęłam test ale był negatywny, potrzebowałam go boza bardzo się nakręciłam. Teraz testuje w piatek. Nadzieja nadal jest.

Pierwszy cykl po biochemicznej

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Oby to były szczesliwe dwie kreski kochana zycze ci tego [emoji176]mi takie słabe tez wychodzily po stracie a przed pierwszą@ bo to moga byc pozostałosci starej bety [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@aga_agi to masz bardzo kochanego męża[emoji7]czyli jeden teścik już za Tobą. Ale masz racje jeszcze nic straconego. Nadzieje jest i to duża. Muszą się pojawić dwie kreseczki w piątek!!!

@InezkaK a jak tam Twój brzuszek?? Pobolewa jeszcze od tego mięśniaka??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Clexane na krew biorę :) żeby się zakrzepy nie tworzyły,dziś czuję się fatalnie...Brzuch mnie bardzo boli :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Moze dzidzia rosnie ??
Ja dzis kochane kolejny test jedna krecha mam nadzieje ze @ przyjdzie jutro bo w sobote wesele a jutro ide do gin z tym bolacym zgrubieniem w piersi mam nadzieje ze antybiotyk wystarczy :(
Agiagi mam nadzieje ze jesli nie teraz sierpien bedzie nasz ;)
Powodzenia nowym zafasolkowanym ;)
Aneta nie martw sie toxo nie przytulaj kotow myj owoce i warzywa wszystko bedzie dobrze kochana ;) Bozia nad nami wszystkimi czuwa :*:*

Ostatnia edycja:
@aga_agi to masz bardzo kochanego męża[emoji7]czyli jeden teścik już za Tobą. Ale masz racje jeszcze nic straconego. Nadzieje jest i to duża. Muszą się pojawić dwie kreseczki w piątek!!!

@InezkaK a jak tam Twój brzuszek?? Pobolewa jeszcze od tego mięśniaka??

Anetka brzuszek nie boli ale jest taki czuły i jajniki tez troszkę a ten malenki miesniak musial sie teraz pojawic bo przed @ na koniec czerwca nic nie było. ..[emoji20]czekam na telefon , w poniedzialek pani z rejestracji da znac kiedy mam przyjsc do mojego gin na wizyte jak @ nie bedzie [emoji12]

@Nusia123 kurna no miałam nadzieję, że jednak nie zawita @ u Ciebie!! Ale za to wybaw się za wszystkie czasy bo potem już długo długo nie będziesz mogła sobie na to pozwolić[emoji6][emoji6][emoji6]

@InezkaK a może On sam jakoś zniknąć czy konieczny jest jakiś zabieg na to?? Musi być w końcu dobrze. Już bardzo dużo przeszłaś. Los musi się w końcu odwrócić w drugą stronę!!!

Anetka on jest maleńki i pojawil sie nie wiadomo skąd ten gin który pytal czy wiem ze mam malenki miesniak nic nie mowil o usuwaniu ani tez o zagrozeniu ale wiem ze male miesniaki sie noe usuwa jezeli nie rosna tylko te ktore sie powiekszaja tzn rosna[emoji6] Musze doczytac w ulotce o clostilbegyt bo cos mi swita w glowie ze skutki uboczne itd ale sprawdze to jeszcze [emoji12]a póki co wrocilam z pracy i stwierdzilam ze moj biust stal sie pełniejszy i jak sciagalam biustonosz to troche mnie bolał ale oczywiscie na nic się nie nakrecam [emoji12]

reklama
Do góry