reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Strasznie boje sie zapeszyc, ale zrobilam wczoraj test 8 dni po owulacji wyszla lekka kreska [emoji4]
1500459721-aaaaaa.jpeg

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Gratuluję [emoji9]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynynie ogarniam, wczoraj cały dzień poza domem, dziś to samo. Ale to miło spedzony czas, z Wami jestem na bieżąco. W poniedziałek kupiłam świeczkę dla Aniołka wiedziałam, że mogę nie zdążyć wczoraj. I oczywiście tak się stało. Mówię wieczorem, "jutro Ci Kochanie zapalę", a mój M nic mi nie mowiąc poszedł wczoraj sam na cmentarz i zapalił światełko Aniołkowi, to bylłł drugi miesiąc od straty. Zauważyłam to dopiero dzisiaj, a on się wczoraj nie przyznał. zaskoczył mnie strasznie.
@Nusia termin @ mam na 22
@SOMEONE e super
@Aneta korciło, wczoraj machnęłam test ale był negatywny, potrzebowałam go boza bardzo się nakręciłam. Teraz testuje w piatek. Nadzieja nadal jest.

Pierwszy cykl po biochemicznej

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Oby to były szczesliwe dwie kreski kochana zycze ci tego [emoji176]mi takie słabe tez wychodzily po stracie a przed pierwszą@ bo to moga byc pozostałosci starej bety [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@aga_agi to masz bardzo kochanego męża[emoji7]czyli jeden teścik już za Tobą. Ale masz racje jeszcze nic straconego. Nadzieje jest i to duża. Muszą się pojawić dwie kreseczki w piątek!!!

@InezkaK a jak tam Twój brzuszek?? Pobolewa jeszcze od tego mięśniaka??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Clexane na krew biorę :) żeby się zakrzepy nie tworzyły,dziś czuję się fatalnie...Brzuch mnie bardzo boli :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Moze dzidzia rosnie ??
Ja dzis kochane kolejny test jedna krecha mam nadzieje ze @ przyjdzie jutro bo w sobote wesele a jutro ide do gin z tym bolacym zgrubieniem w piersi mam nadzieje ze antybiotyk wystarczy :(
Agiagi mam nadzieje ze jesli nie teraz sierpien bedzie nasz ;)
Powodzenia nowym zafasolkowanym ;)
Aneta nie martw sie toxo nie przytulaj kotow myj owoce i warzywa wszystko bedzie dobrze kochana ;) Bozia nad nami wszystkimi czuwa :*:*

Ostatnia edycja:
@aga_agi to masz bardzo kochanego męża[emoji7]czyli jeden teścik już za Tobą. Ale masz racje jeszcze nic straconego. Nadzieje jest i to duża. Muszą się pojawić dwie kreseczki w piątek!!!

@InezkaK a jak tam Twój brzuszek?? Pobolewa jeszcze od tego mięśniaka??

Anetka brzuszek nie boli ale jest taki czuły i jajniki tez troszkę a ten malenki miesniak musial sie teraz pojawic bo przed @ na koniec czerwca nic nie było. ..[emoji20]czekam na telefon , w poniedzialek pani z rejestracji da znac kiedy mam przyjsc do mojego gin na wizyte jak @ nie bedzie [emoji12]

@Nusia123 kurna no miałam nadzieję, że jednak nie zawita @ u Ciebie!! Ale za to wybaw się za wszystkie czasy bo potem już długo długo nie będziesz mogła sobie na to pozwolić[emoji6][emoji6][emoji6]

@InezkaK a może On sam jakoś zniknąć czy konieczny jest jakiś zabieg na to?? Musi być w końcu dobrze. Już bardzo dużo przeszłaś. Los musi się w końcu odwrócić w drugą stronę!!!

Anetka on jest maleńki i pojawil sie nie wiadomo skąd ten gin który pytal czy wiem ze mam malenki miesniak nic nie mowil o usuwaniu ani tez o zagrozeniu ale wiem ze male miesniaki sie noe usuwa jezeli nie rosna tylko te ktore sie powiekszaja tzn rosna[emoji6] Musze doczytac w ulotce o clostilbegyt bo cos mi swita w glowie ze skutki uboczne itd ale sprawdze to jeszcze [emoji12]a póki co wrocilam z pracy i stwierdzilam ze moj biust stal sie pełniejszy i jak sciagalam biustonosz to troche mnie bolał ale oczywiscie na nic się nie nakrecam [emoji12]

reklama
Do góry