reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Wlasnie to czytalam na "marcowkach " [emoji5] to drugie tez fajne [emoji5] az sie pory czasami [emoji22][emoji24]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Wlasnie to czytalam na "marcowkach " [emoji4] to drugie tez fajne [emoji5] az sie poryczalam [emoji22][emoji24]
Tak mialo byc napisane [emoji12]

reklama
Wlasnie to czytalam na "marcowkach " [emoji5] to drugie tez fajne [emoji5] az sie pory czasami [emoji22][emoji24]

Kochana to tylko oznacza, że nasze aniołki wracają spowrotem do nas po prostu w innym czasie!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej proszę nie rozłączaj się! - Nie mam czasu na twoje gadanie, czego chcesz? - Jestem w ciąży 3 miesiąc... - Po co mi to mówisz? Niepotrzebne mi problemy usuń! - Lekarz powiedział, że za późno...Co mam robić? - Zapomnieć mój numer! - Jak to zapomnieć Halo Halo?? ...ABONENT CZASOWO NIEDOSTĘPNY 3 miesiące później... - Cześć mały !! - Cześć kim jesteś? - Jestem twoim aniołem stróżem - A przed kim będziesz mnie strzec? Przecież jestem tu bezpieczny i chce tu zostać. - Smieszny jesteś. A jak chcesz tu żyć? - Dobrze. Tylko mama płacze codziennie... - Nie martw się dorośli mają czasem takie problemy... - Widziałeś moją mamę? Jaka ona jest??? - Pewnie, przecież zawsze jestem blisko ciebie. Jest piękna i bardzo młoda. Kolejne 3 miesiące później... - Głupie buty! Wyglądam jak wieloryb! Butów nie mogę zawiązać. Żeby to szlag trafił! - Aniele, jesteś tam ? - Jestem - Mama dzisiaj płacze od rana złości się i kłóci się sama ze sobą - Nie przejmuj się jesteś gotów zobaczyć jak jest na świecie? - Chyba tak ale bardzo się boje mama na pewno się zdenerwuje - Coś ty na pewno się ucieszy. Jak można nie kochać takiego malucha jak ty? - Aniele jak tam jest, poza brzuchem ? - Teraz mamy zimę. Świat jest biały a z nieba lecą białe płatki. Zresztą zobaczysz. - Aniele jestem gotów! - No to w drogę mały, czekam na ciebie - Aniele boje się Maluch przyszedł na świat szybko bez pomocy i bez świadków Dobę później na obrzeżach miasta, w pobliżu osiedla: - Nie gniewaj się na mnie synku czasy teraz takie... Sama sobie nie poradzę. Kto mnie z tobą zechce? Ja mam całe życie jeszcze a tobie to wszystko jedno, po prostu zaśniesz i już... - Aniele, a dokąd mama poszła? - Nie wiem, nie martw się zaraz wróci - Aniele a czemu masz taki dziwny głos? Płaczesz? Aniele? Proszę powiedz mamie że mi tu bardzo zimno - Nie mały, nie płacze wydawało ci się zaraz przyprowadzę twoją mamę . Tylko nie zasypiaj płacz, płacz! - Nie mogę płakać bo mama kazała spać Aniele... W tym samym czasie w domu na małym osiedlu... - Nie rozumiem dokąd ty się wybierasz w taki mróz po tym szpitalu?Tysiące par nie może mieć dzieci! - Proszę, Cię ubierz się i choć ze mną - Dokąd ? - Nie wiem dokąd po prostu czuję, że muszę dokądś pójść. Zaufaj mi proszę... -Dobrze, ale po raz ostatni ciebie słucham Z domu wyszła kobieta która szła szybko. Za nią podążał mężczyzna - Kochanie mam takie wrażanie, że wiesz dokąd idziesz - Nie uwierzysz ale coś prowadzi mnie jak po sznurku. Czuję jakby coś ciągnęło mnie za rękę... - Przerażasz mnie! Obiecaj, że zadzwonimy do twojego lekarza! - CICHO? SŁYSZYSZ KTOŚ PŁACZE! - Jakby dziecko... - Mały płacz głośniej, mama się zgubiła, ale zaraz cię znajdzie - Aniele gdzie byłeś? Wołałem cię! Bardzo mi zimno... - Byłem po twoja mamę. Już jest całkiem blisko... - To rzeczywiście dziecko! Całkiem zmarznięte! Szybko, szybko! - Biegnij z nim szybko do domu, dziecko spadło nam jak z nieba! - Aniele? Moja mama ma inny głos... - Przyzwyczaisz się mały. To głos twojej prawdziwej mamy...

Dzien Dobry Kochane [emoji5] Ja dzis wstalam z bolem podbrzusza jak na @ promieniujacym na cale nogi [emoji53] @ mam miec dopiero 24 lipca, co jest z tym? [emoji21][emoji32]

@Nusia123 okna pomyłam tylko w jednym mieszkaniu. Stwierdziłam, że nie będę się przemęczać[emoji6][emoji6]niemcy nie myją taj okien jak My w polsce. U nich liczy się szyba i trochę przetrzeć framugi także z Moim urządzeniem poszło Mi raz dwa[emoji6][emoji6][emoji6]normalnie mąż by jutro ze Mną pojechał i zrobił to za Mnie ale nie ma niestety jutro czasu. Ale obiecał za to, że u nas w domku wszystkie pomyje[emoji6][emoji6][emoji6]
Wiesz choroba nie przekreśla wcale ciąży. Moja ciocia też brała antybiotyk i to w tym cyklu co pojawiła się fasolka!!! Także sukienka będzie w odpowiednim kolorze bo fasolinka musi się pojawić!!!
A Ja też mam jakieś takie przeczucie, że będzie to Dziewczynka[emoji6][emoji6]nie wiem dlaczego ale tak jakoś mam[emoji14][emoji14]

Oo alez bym sie cieszyla ;)
Testuje ok wtorku a @ ma byc czwartek ;)
To dobrze ze pomylas co do dziewczynki juz paru osobom udalo mi sie odgadnac hihi kolezanka z pracy miala synka juz rok starali sie o drugie ja jej mowie na przerwie kasia bedziesz miec trojke i to 2 dziewczynki jeszcze(chciala dziewczynke) takie mam przeczucie hihi a ona ze to jest ostatnie jak zajdzie to tyle nie chce trojki za pare miesiecy przyszla do pracy ze zwolnieniem podeszla i ucalowala i mowi blzniaki beda urodzila w 2016 w lipcu 2 dziewczynki ;);)

1499959354-aaaaaa.jpeg
Jestem jeszcze malutkim trufelkiem,ale ja wierzę w jego siłę i bijące serduszko :) 173 uderzeń na minutę [emoji173]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana wspaniale !!! ;) gratulacje my tez wierzymy !!

Hej proszę nie rozłączaj się! - Nie mam czasu na twoje gadanie, czego chcesz? - Jestem w ciąży 3 miesiąc... - Po co mi to mówisz? Niepotrzebne mi problemy usuń! - Lekarz powiedział, że za późno...Co mam robić? - Zapomnieć mój numer! - Jak to zapomnieć Halo Halo?? ...ABONENT CZASOWO NIEDOSTĘPNY 3 miesiące później... - Cześć mały !! - Cześć kim jesteś? - Jestem twoim aniołem stróżem - A przed kim będziesz mnie strzec? Przecież jestem tu bezpieczny i chce tu zostać. - Smieszny jesteś. A jak chcesz tu żyć? - Dobrze. Tylko mama płacze codziennie... - Nie martw się dorośli mają czasem takie problemy... - Widziałeś moją mamę? Jaka ona jest??? - Pewnie, przecież zawsze jestem blisko ciebie. Jest piękna i bardzo młoda. Kolejne 3 miesiące później... - Głupie buty! Wyglądam jak wieloryb! Butów nie mogę zawiązać. Żeby to szlag trafił! - Aniele, jesteś tam ? - Jestem - Mama dzisiaj płacze od rana złości się i kłóci się sama ze sobą - Nie przejmuj się jesteś gotów zobaczyć jak jest na świecie? - Chyba tak ale bardzo się boje mama na pewno się zdenerwuje - Coś ty na pewno się ucieszy. Jak można nie kochać takiego malucha jak ty? - Aniele jak tam jest, poza brzuchem ? - Teraz mamy zimę. Świat jest biały a z nieba lecą białe płatki. Zresztą zobaczysz. - Aniele jestem gotów! - No to w drogę mały, czekam na ciebie - Aniele boje się Maluch przyszedł na świat szybko bez pomocy i bez świadków Dobę później na obrzeżach miasta, w pobliżu osiedla: - Nie gniewaj się na mnie synku czasy teraz takie... Sama sobie nie poradzę. Kto mnie z tobą zechce? Ja mam całe życie jeszcze a tobie to wszystko jedno, po prostu zaśniesz i już... - Aniele, a dokąd mama poszła? - Nie wiem, nie martw się zaraz wróci - Aniele a czemu masz taki dziwny głos? Płaczesz? Aniele? Proszę powiedz mamie że mi tu bardzo zimno - Nie mały, nie płacze wydawało ci się zaraz przyprowadzę twoją mamę . Tylko nie zasypiaj płacz, płacz! - Nie mogę płakać bo mama kazała spać Aniele... W tym samym czasie w domu na małym osiedlu... - Nie rozumiem dokąd ty się wybierasz w taki mróz po tym szpitalu?Tysiące par nie może mieć dzieci! - Proszę, Cię ubierz się i choć ze mną - Dokąd ? - Nie wiem dokąd po prostu czuję, że muszę dokądś pójść. Zaufaj mi proszę... -Dobrze, ale po raz ostatni ciebie słucham Z domu wyszła kobieta która szła szybko. Za nią podążał mężczyzna - Kochanie mam takie wrażanie, że wiesz dokąd idziesz - Nie uwierzysz ale coś prowadzi mnie jak po sznurku. Czuję jakby coś ciągnęło mnie za rękę... - Przerażasz mnie! Obiecaj, że zadzwonimy do twojego lekarza! - CICHO? SŁYSZYSZ KTOŚ PŁACZE! - Jakby dziecko... - Mały płacz głośniej, mama się zgubiła, ale zaraz cię znajdzie - Aniele gdzie byłeś? Wołałem cię! Bardzo mi zimno... - Byłem po twoja mamę. Już jest całkiem blisko... - To rzeczywiście dziecko! Całkiem zmarznięte! Szybko, szybko! - Biegnij z nim szybko do domu, dziecko spadło nam jak z nieba! - Aniele? Moja mama ma inny głos... - Przyzwyczaisz się mały. To głos twojej prawdziwej mamy...

Poplakalam sie ;) piekne...

Cześć dziewczyny..

Dzisiaj mija rok odkad straciliśmy naszego Aniołka :( To był bardzo ciężki rok dla mnie, bardzo ciężko było mi się z tym pogodzić, dni noce przepłakane .. dzięki wsparciu męża i rodziny trochę odzyskałam równowagę w życiu.. Ale to jednak ta pustka ta świadomość że naszego Aniołka nie ma z nami.. myśl o tym że teraz bym to tuliła w swoich ramionach.. jest ciężka.
Bardzo zmieniłam się przez ten rok, i nie tylko najbliżsi to zauważyli lecz ja sama.. już nie jestem to wesoła dziewczyna z glowo pełna pomysłów coś we mnie zgasło.. i chociaż bardzo chciala bym to zmienić nie wiem czy się uda..
Dziś to ten najsmutniejszy dzień w naszym życiu :( :( :( :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry