reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Cześć dziewczyny..

Dzisiaj mija rok odkad straciliśmy naszego Aniołka :( To był bardzo ciężki rok dla mnie, bardzo ciężko było mi się z tym pogodzić, dni noce przepłakane .. dzięki wsparciu męża i rodziny trochę odzyskałam równowagę w życiu.. Ale to jednak ta pustka ta świadomość że naszego Aniołka nie ma z nami.. myśl o tym że teraz bym to tuliła w swoich ramionach.. jest ciężka.
Bardzo zmieniłam się przez ten rok, i nie tylko najbliżsi to zauważyli lecz ja sama.. już nie jestem to wesoła dziewczyna z glowo pełna pomysłów coś we mnie zgasło.. i chociaż bardzo chciala bym to zmienić nie wiem czy się uda..
Dziś to ten najsmutniejszy dzień w naszym życiu :( :( :( :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana dziś pewnie będzie ciężko... to dopiero pierwsza rocznica. Przesyłam światełko dla Waszego Aniołka [*] Masz cudownego męża, wspierającą rodzinę. Będzie dobrze, a i musisz powrócić koniecznie do "starej" Eweli -tej radosnej, bo która dzidzia chciałaby mieć smutną mamusię. A Aniołek z nieba podeśle małego dzidzidziolka tylko po prostu nie wybrał jeszcze tego najlepszego...

reklama
Cześć dziewczyny..

Dzisiaj mija rok odkad straciliśmy naszego Aniołka :( To był bardzo ciężki rok dla mnie, bardzo ciężko było mi się z tym pogodzić, dni noce przepłakane .. dzięki wsparciu męża i rodziny trochę odzyskałam równowagę w życiu.. Ale to jednak ta pustka ta świadomość że naszego Aniołka nie ma z nami.. myśl o tym że teraz bym to tuliła w swoich ramionach.. jest ciężka.
Bardzo zmieniłam się przez ten rok, i nie tylko najbliżsi to zauważyli lecz ja sama.. już nie jestem to wesoła dziewczyna z glowo pełna pomysłów coś we mnie zgasło.. i chociaż bardzo chciala bym to zmienić nie wiem czy się uda..

Sciskam Cie Kochana mocno [emoji11] glowa do gory. Wiem , ze to ciezkie przezycia i trudno sie z tym pogodzic [emoji22], ale jestem pewna, ze w przyszlosci bedziemy przez to dwa razy silniejsze.

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

@xxEwelaxx Kochana ciężki dzień dla Ciebie dla Was dzisiaj. Uczcijcie Go w jakiś sposób. Ale w taki żebyś mogła w jakiś sposób zamknąć(nie zapomnieć)tą część Swojego życia. Życia w smutku i rozpaczy. Ten Aniołek który jest w Niebie Cierpi bardzo patrząc na Twój ból którego nie chciał Ci sprawić. Chce abyś się podniosła otrząsnęła z tego. On czeka na ten moment żeby mógł się znowu pojawić w Twoim życiu już tak na dobre[emoji8][emoji8][emoji8]tylko musisz Mu pokazać, że jesteś już silna żeby Go powitać. Dzisiaj niech będzie ostatni dzień smutku dzisiaj niech będzie ostatni dzień żałoby. Jutro zaś wstań z łóżka i powiedz sama sobie "Koniec z wiecznym smutkiem, zaczynam walczyć, żebyś wrócił do Mnie Aniołku!!!". [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien Dobry Kochane [emoji5] Ja dzis wstalam z bolem podbrzusza jak na @ promieniujacym na cale nogi [emoji53] @ mam miec dopiero 24 lipca, co jest z tym? [emoji21][emoji32]

O widze ze mamy ten sam termin na @ [emoji12]Oby nie przyszła

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny..

Ewela łącze sie z toba w bólu [emoji22]6 rocznica mojego pierwszego aniolka bedzie 25.07 [emoji56]ale rok pozniej 03.08 urodzilam moja cudowna księżniczkę i często z mężem mowimy o niej "anioł " bo jest naprawde wyjątkowa [emoji7]wiec uwierz w to ze aniolki do nas wracaja predzej czy później [emoji7]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@aneta weszłam powiadomić Cię że moje wyniki już są. WSZYSTKO WPORZADKU :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Widzisz mówiłam, że wszystko będzie w porządku[emoji6][emoji6][emoji6]cieszę bardzo bardzo. No to kamień z serca!!! To kiedy teraz do lekarza??? Może pozwoli wam szybciej się starać. Już wróciłaś z urlopu??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien Dobry Kochane [emoji5] Ja dzis wstalam z bolem podbrzusza jak na @ promieniujacym na cale nogi [emoji53] @ mam miec dopiero 24 lipca, co jest z tym? [emoji21][emoji32]

Ja często mam takie bóle po owulacyjne.Moze ten cykl będziesz miała krótszy po stracie mogą wariowac.
Oo alez bym sie cieszyla ;)
Testuje ok wtorku a @ ma byc czwartek ;)
To dobrze ze pomylas co do dziewczynki juz paru osobom udalo mi sie odgadnac hihi kolezanka z pracy miala synka juz rok starali sie o drugie ja jej mowie na przerwie kasia bedziesz miec trojke i to 2 dziewczynki jeszcze(chciala dziewczynke) takie mam przeczucie hihi a ona ze to jest ostatnie jak zajdzie to tyle nie chce trojki za pare miesiecy przyszla do pracy ze zwolnieniem podeszla i ucalowala i mowi blzniaki beda urodzila w 2016 w lipcu 2 dziewczynki ;);)

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@xxEwelaxx jeszcze będzie dobrze[emoji8][emoji8].Wasze szczęście wróci do was i za świeci słońce i świat będzie piękniejszy.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry