reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Mam trzech chłopców 17, 15,7 zawsze ciążę znosilam super i bez zadnych komplikacji. O naszego Aniołka nie staralismy się ale jakoś specjalnie nie zabezpieczalismy się to taki dar od Boga. No ale cóż Bog mi go zabrał w 8 tc serduszko przestalo bić. Mialam nadzieje że urodzę zdrowego dzidziusia. Moje marzenia sie zawalił y jak domek z kart. Za tydzień mam isc do ginekologa czy taka wizyta jest konieczna? Moje dzieci nie wiedza o niczym to miala byc niespodzianka. Siostra z ktora mialam bd kontakt powiedziala mi ze my juz jestesmy stare na dzieci bo nasze dzieci juz moga je mieć. A ja bardzo bym chciała ale strasznie sie boję.
Wedlug mnie za pozno na dzidziusia jest wtedy, gdy kobieta czuje sie zmeczona . Czy Ty tak czujesz? Chyba nie skoro myslisz o kolejnym dziecku.

Ja tak na prawde czuje dopiero teraz majac 36 lat, ze jestem gotowa na kolejne dziecko. Teraz czuje, ze moge gory przenosic [emoji5]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

reklama
Ja też kończę 36 lat w tym roku i staram się o drugie. Często żałuję że tak długo czekałam ż drugim bo wydawało mi się, że jak już się zdecyduje to bach i bedzie. Niestety minął rok a ja nawet w ciąży nie jestem [emoji21]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też kończę 36 lat w tym roku i staram się o drugie. Często żałuję że tak długo czekałam ż drugim bo wydawało mi się, że jak już się zdecyduje to bach i bedzie. Niestety minął rok a ja nawet w ciąży nie jestem [emoji21]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w grudniu skoncze 36 [emoji4] a Ty kiedy?
Ja staram sie o 3 dziecko. O pierwsze 13 lat temu staralismy sie rok czasu, o drugie 3 miesiace no i teraz to moj drugi cykl staran przy pierwszym wszystko polecialo [emoji24]

W pierwszą ciążę zaszłam po 4 miesiącach starań, więc myśleliśmy, że z drugim dzieckiem będzie podobnie.
O drugie dziecko staraliśmy się około rok, ale niestety nie poszło wszystko po naszej myśli... Też codziennie myślę o moim aniołku, fizycznie czuję się bardzo dobrze, psychiczne też lepiej ale przez pierwsze dwa miesiące to miałam ogromną depresję.
Owulacja u mnie niby 25, więc będziemy działać! Mam wielką nadzieję, że się w końcu uda, córka też bardzo chciałaby mieć rodzeństwo.
--
km5sk6nluc1bj6w4.png

65vqics49vr5roda.png

kGflp2.png

W pierwszą ciążę zaszłam po 4 miesiącach starań, więc myśleliśmy, że z drugim dzieckiem będzie podobnie.
O drugie dziecko staraliśmy się około rok, ale niestety nie poszło wszystko po naszej myśli... Też codziennie myślę o moim aniołku, fizycznie czuję się bardzo dobrze, psychiczne też lepiej ale przez pierwsze dwa miesiące to miałam ogromną depresję.
Owulacja u mnie niby 25, więc będziemy działać! Mam wielką nadzieję, że się w końcu uda, córka też bardzo chciałaby mieć rodzeństwo.
--
km5sk6nluc1bj6w4.png

65vqics49vr5roda.png

kGflp2.png
Trzymam kciuki oby sie udalo [emoji110]

Cześć dziewczyny chciałabym Was zapytać o clo. Dzisiaj 3 dc i zaczynam to brać do 8 dc a w 11 dc do lekarza.. i powiedzcie mi czy mialyscie jakieś skutki po stosowaniu go ? Czy lepiej brać z rana czy bez różnicy?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny chciałabym Was zapytać o clo. Dzisiaj 3 dc i zaczynam to brać do 8 dc a w 11 dc do lekarza.. i powiedzcie mi czy mialyscie jakieś skutki po stosowaniu go ? Czy lepiej brać z rana czy bez różnicy?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja brałam na noc :) mogą się zdarzyć jazdy po nim :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam trzech chłopców 17, 15,7 zawsze ciążę znosilam super i bez zadnych komplikacji. O naszego Aniołka nie staralismy się ale jakoś specjalnie nie zabezpieczalismy się to taki dar od Boga. No ale cóż Bog mi go zabrał w 8 tc serduszko przestalo bić. Mialam nadzieje że urodzę zdrowego dzidziusia. Moje marzenia sie zawalił y jak domek z kart. Za tydzień mam isc do ginekologa czy taka wizyta jest konieczna? Moje dzieci nie wiedza o niczym to miala byc niespodzianka. Siostra z ktora mialam bd kontakt powiedziala mi ze my juz jestesmy stare na dzieci bo nasze dzieci juz moga je mieć. A ja bardzo bym chciała ale strasznie sie boję.
Jak najbardziej udaj się na wizytę, niech sprawdzi czy wszystko jest w porządku.

Do góry