reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Miłej i Słonecznej Niedzieli życzę Dziewczyny[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki i wzajemnie [emoji4]

Dzis sa 12 urodzinki mojego pierworodnego syna Oliviera, ja szykuje dla niego torcik, a tradycyjnie sam sobie bedzie go przybieral, On bardzo to lubi - zrobic torcik po swojemu [emoji38]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

reklama
Dzieki i wzajemnie [emoji4]

Dzis sa 12 urodzinki mojego pierworodnego syna Oliviera, ja szykuje dla niego torcik, a tradycyjnie sam sobie bedzie go przybieral, On bardzo to lubi - zrobic torcik po swojemu [emoji38]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Wszystkiego najlepszego dla Oliviera :-) Smacznego tortu

Hejka dziewczynki jak to clo namnie dziala to jestem w szoku ...[emoji12]moje skutki uboczne po tych tabletkach to zwiększona ochota na seks [emoji12]bardzo lubie seks ale teraz to potrzebna jakas zwiekszona dawka [emoji1]hihihi
Milej niedzieli wam życzę [emoji12][emoji182]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka dziewczynki jak to clo namnie dziala to jestem w szoku ...[emoji12]moje skutki uboczne po tych tabletkach to zwiększona ochota na seks [emoji12]bardzo lubie seks ale teraz to potrzebna jakas zwiekszona dawka [emoji1]hihihi
Milej niedzieli wam życzę [emoji12][emoji182]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo to mi by się przydał taki zastrzyk libido [emoji16].To teraz mąż jeszcze bardziej zadowolony[emoji38].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Miłej i spokojnej niedzieli :-) Jak się czujesz? Ja dziś muszę nadrobić trochę pracy
Bardzo dobrze[emoji6][emoji6][emoji6]była dzisiaj lekarka i jutro wychodzę tak raczej na 99% [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]do domku do Moich piesków[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Bardzo dobrze[emoji6][emoji6][emoji6]była dzisiaj lekarka i jutro wychodzę tak raczej na 99% [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]do domku do Moich piesków[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Pewnie nie możesz się doczekać [emoji4]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry