reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

No właśnie też tak myślę ,bo na te wyniki pewnie się długo czeka.Zresztą myślę ,ze to i tak ta moja prolatyna to główny powód.Bo nasienie musi być mocne jak w styczniu zaszłam z tak wysoka prolatyna.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
To nie jest do końca powiedziane. Mojej koleżance dopiero po poronieniu podskoczyła prolaktyna. Wcześniej nie miała z nią problemu. Wiesz, że przyczyną poronienia mogło być zbyt słabe nasienie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To nie jest do końca powiedziane. Mojej koleżance dopiero po poronieniu podskoczyła prolaktyna. Wcześniej nie miała z nią problemu. Wiesz, że przyczyną poronienia mogło być zbyt słabe nasienie.

Albo tsh może bo prawie 3,a też różnie ludzie na nie reagują

Albo tsh może bo prawie 3,a też różnie ludzie na nie reagują

Powiem Ci tak. Ja przez 8lat myślałam że to Moja wina i to był błąd. Twoje wyniki nie są tragiczne. Nie są po prostu idealne. I nie myśl, że to Twoja wina, że nie zachodzisz w ciążę!!! Zabraniam Ci tak myśleć. To jest największy błąd jaki robisz!!! Wiesz, że prolaktyne można podnieść właśnie przez brak pozytywnego myślenia. I to nie są żarty. Pesymiści mają częściej z nią problemy niż optymiści.

Powiem Ci tak. Ja przez 8lat myślałam że to Moja wina i to był błąd. Twoje wyniki nie są tragiczne. Nie są po prostu idealne. I nie myśl, że to Twoja wina, że nie zachodzisz w ciążę!!! Zabraniam Ci tak myśleć. To jest największy błąd jaki robisz!!! Wiesz, że prolaktyne można podnieść właśnie przez brak pozytywnego myślenia. I to nie są żarty. Pesymiści mają częściej z nią problemy niż optymiści.

Ja wiem ze prolatyna rośnie z nerwo też [emoji53]

Macie rację prolaktyna rośnie od stresu od sexu, nie przespanej nocy lub mało snu.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

No tak od sexu też zapomniałam o tym. Hmmm to trochę dziwne, że Ja nie mam z nią problemu bo Ja uwielbiam Sex[emoji6][emoji6][emoji6]a teraz celibat[emoji52][emoji52][emoji52]oj i jak Ja wytrzymam. Już tyle czasu i nic[emoji22][emoji22][emoji22]

No tak od sexu też zapomniałam o tym. Hmmm to trochę dziwne, że Ja nie mam z nią problemu bo Ja uwielbiam Sex[emoji6][emoji6][emoji6]a teraz celibat[emoji52][emoji52][emoji52]oj i jak Ja wytrzymam. Już tyle czasu i nic[emoji22][emoji22][emoji22]

Kochana czego nie robi się dla maleństwa ;) potem jak się dobierzesz do swojego męża biedny będzie [emoji23] [emoji23]

Kochana czego nie robi się dla maleństwa ;) potem jak się dobierzesz do swojego męża biedny będzie [emoji23] [emoji23]

Oj tak to prawda, że czasami są inne priorytety[emoji4][emoji4][emoji4]ale potem oj będzie się działo[emoji1][emoji1][emoji1]

reklama
Do góry