reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ja trochę się boję jak on kiedyś na dziecko będzie reagował,bo on lubi ze szczęścia skakać i ciężko mi go tego oduczyć.Dla tego nie dopuszczam go do dzieci po niżej 4 lat,bo już nie raz z tej radości przewrócił.Mąż czasami pozwoli mniejszemu pogłaskać, bo ma więcej siły ,żeby go utrzymać.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety My nasze też tego nie oduczyliśmy. Gizmo jest malutki waży 4kg to nic nie zrobi ale Scrappy 17kg. Też już parę razy przewrócił dziecko. Udało nam się tylko nauczyć go, że jak już coś takiego zrobi to ma przeprosić i wtedy liże po uchu[emoji6][emoji6][emoji6] a co do skakania to ponoć pomaga, że jak pies skacze to odwracasz się do niego tyłkiem tak długo aż odpuści. Na Mojego to nie działa[emoji50][emoji50][emoji50]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czarna Dama[emoji7][emoji7][emoji7]toć Ja to te wasze psy zabieram do domu!!! A jak Ona fajnie śpi. Moje za cholere nie wlazły by na obrotowe krzesło.

Wejdzie wszędzie bo ona jest taki skoczek "Małysz". Kiedyś znalazłam ją stojącą na stole w kuchni. Teraz już się bardziej słucha bo jest mądrzejsza ale wciąż to jest taki urwis.

@mfifi04 a Twój to urwis czy raczej spokojny???

@Abi A. To mój nawet na biurko włazi[emoji23][emoji23][emoji23]. A ile Ona ma bo wygląda na młodziutką??

@alunia87 w sumie to On jest jeszcze młody to Go nauczycie. Bo Ja ze Swoim to już się spóźniłam. 2,5 roku i do tego Beagel[emoji23]

Aneta mój to też ADHD. Jak dzwoni domofon to szczeka tak głośno że cały blok słyszy. Grzebie w śmieciach. . .
Rzuca się na duże przy. . . Przysmak też najpierw mruczy szczęka a potem je

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 a Twój to urwis czy raczej spokojny???

@Abi A. To mój nawet na biurko włazi[emoji23][emoji23][emoji23]. A ile Ona ma bo wygląda na młodziutką??

@alunia87 w sumie to On jest jeszcze młody to Go nauczycie. Bo Ja ze Swoim to już się spóźniłam. 2,5 roku i do tego Beagel[emoji23]

Ona jest młodziutka teraz ma niewiele ponad rok jak ją wzięliśmy ze schroniska to było takie psie wystraszone dziecko

Aneta mój to też ADHD. Jak dzwoni domofon to szczeka tak głośno że cały blok słyszy. Grzebie w śmieciach. . .
Rzuca się na duże przy. . . Przysmak też najpierw mruczy szczęka a potem je

Z tym rzucaniem się na duże psy to mój mały tak robi. Żadnemu psu na osiedlu nie popuści. Muszę brać go na ręce i zasłaniać głowę jak idzie inny pies. Także wiem co przechodzisz. Ale i tak Kochamy te nasze "dzieci"[emoji7][emoji7][emoji7]no to żeśmy się wszystkie zagrały psy z ADHD [emoji23][emoji23][emoji23]

Z tym rzucaniem się na duże psy to mój mały tak robi. Żadnemu psu na osiedlu nie popuści. Muszę brać go na ręce i zasłaniać głowę jak idzie inny pies. Także wiem co przechodzisz. Ale i tak Kochamy te nasze "dzieci"[emoji7][emoji7][emoji7]no to żeśmy się wszystkie zagrały psy z ADHD [emoji23][emoji23][emoji23]

Mi wszyscy mówią że mój pies ma lepiej jak niektóre dziecko.
1498845447-aaaaaa.jpeg

Taka była malutka [emoji173] kropeczka
1498845527-aaaaaa.jpeg

Teraz taka ma już 7 lat

reklama
Mi wszyscy mówią że mój pies ma lepiej jak niektóre dziecko.
1498845447-aaaaaa.jpeg

Taka była malutka [emoji173] kropeczka
1498845527-aaaaaa.jpeg

Teraz taka ma już 7 lat

Ojeju jakie to malutkie było[emoji7][emoji7][emoji7]moje nawet śpią z nami w łóżku[emoji12][emoji12][emoji12]

Do góry