reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@AnetaManiak Kochana piękna wiadomość. Wszystko będzie dalej dobrze zobaczysz. Odpoczywaj i bierz kroplówki na wzmocnienie. Już niedługo będziecie z powrotem w domu najważniejsze żebyś już czuła się lepiej jak wyjdziesz. Uściski.
U mnie już lepiej bóle minęły a krwawienie jeszcze jest ale takie mniejsze. Urwałam się dzisiaj na chwilę do fryzjera i zrobiłam pasemka żeby zrobić sobie mała przyjemność w tym ciężkim czasie taki mały następny krok. Chce trochę zadbać o siebie i wyglądać ładnie dla mojego męża. Ciężko jest nie myśleć o smutkach ale staram się jak mogę. Macie rację pójdę na sprawdzenie po pierwszej @ może będziemy mogli zacząć wcześniej.
Jestem po wizycie. A więc pęcherzyk ciążowy jest. Na tym etapie ciąży wielkość jego jest odpowiednia. Za około tydzień powinno już widać wszystko łącznie z serduszkiem. Jak narazie jest wszystko w jak najlepszym porządku. Cysta jest 5cm. Ale nic z nią nie robić do 12tc powinna sama się wchłonąć.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@SOMEONE Bardzo mi przykro że ciebie też ten smutek spotkał. Ja miałam być mama styczeń 2018 i też nie było mi to pisane. Dziewczyny tutaj są wspaniałe ja myślę że tylko dzięki mojemu mężowi i dziewczyną wróciłam do w miarę normalności i staram się robić małe kroki żeby przyszłość była szczęśliwsza. Pisz jak będziesz czuła potrzebę - mi to daje dużo nadziei.
Ja wcześniej przed ciąża poszłam na monitorowanie cyklu ( nie umiałam nic wyczytać z temperatury i śluzu) i dzięki temu że wiedziałam kiedy mam owulację i to że sobie odpuściłam emocjonalnie zaszliśmy w ciąże. Ja wiem że jest to duży koszt ponieważ przynajmniej trzeba iść 2 razy w ciągu miesiąca na USG ale może to jest jakiś pomysł żeby sprawdzić kiedy dokładnie jest owulacja. Ja wcześniej miałam regularne cykle nie wiem jak teraz będzie.
Życzę ci dużo szczęścia i żebyś jak najszybciej wam się udało.
Czesc dziewczyny, podczytuje Was z polecenia AnetaManiak [emoji6] Jeszcze tydzien temu moglam byc mama marzec 2018 , ale nie bylo mi to pisane :( . Jestem po bardzo wczesnym poronieniu, w piatek tydzien temu test pokazal ciaze, a w niedziele okres mi sie zaczal i polecilo. Mam do Was pytanie, czy jest mozliwe miec sluz plodny w piatym dniu cyklu? Czy moglam sie az tak rozregulowac?

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

Czasami lubi podnieść ciśnienie [emoji23], jak pies nam się udał to strach pomyśleć jakie ADHD będzie miało dziecko.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
To Ja na naszego Scrappcia mówię " adehadowiec" czasami dostaje takiego bzika, że gania po całej chałupie jakby ktoś go w jaja kopnął[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]albo zanim zje smakołyka to wpierw sobie go popodrzuca trochę się na niego przyczai poszczeka i wtedy zje[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]oj a nasze dziecko to dopiero będzie mieszanka wybuchowa. A pyskate będzie że hej. Jak Ja byłam niegrzeczna i rodzice się pytali po kim Ja mam ten charakter to opowiadałam wprost "po Was. Z mamy się wzięło to co najgorsze z taty się wzięło to co najgorsze i jestem o to Ja" [emoji12][emoji12][emoji12]

To Ja na naszego Scrappcia mówię " adehadowiec" czasami dostaje takiego bzika, że gania po całej chałupie jakby ktoś go w jaja kopnął[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]albo zanim zje smakołyka to wpierw sobie go popodrzuca trochę się na niego przyczai poszczeka i wtedy zje[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]oj a nasze dziecko to dopiero będzie mieszanka wybuchowa. A pyskate będzie że hej. Jak Ja byłam niegrzeczna i rodzice się pytali po kim Ja mam ten charakter to opowiadałam wprost "po Was. Z mamy się wzięło to co najgorsze z taty się wzięło to co najgorsze i jestem o to Ja" [emoji12][emoji12][emoji12]

My też mamy ale sunię z ADHD. Tak biega ze szczęścia że wszyscy muszą jej schodzić z drogi, aż łapy tak śmiesznie latają jej w powietrzu. Podrzuca śmiesznie do góry trawę lub jakieś patyki a później wpada w szał biegu.

My też mamy ale sunię z ADHD. Tak biega ze szczęścia że wszyscy muszą jej schodzić z drogi, aż łapy tak śmiesznie latają jej w powietrzu. Podrzuca śmiesznie do góry trawę lub jakieś patyki a później wpada w szał biegu.
Jak możesz to pochwal się niunią[emoji6]

Ja trochę się boję jak on kiedyś na dziecko będzie reagował,bo on lubi ze szczęścia skakać i ciężko mi go tego oduczyć.Dla tego nie dopuszczam go do dzieci po niżej 4 lat,bo już nie raz z tej radości przewrócił.Mąż czasami pozwoli mniejszemu pogłaskać, bo ma więcej siły ,żeby go utrzymać.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak możesz to pochwal się niunią[emoji6]
To jest nasza sunia Pam właśnie zajmuje moje miejsce pracy a ja nie mam gdzie usiąść bo ona uwielbia to miejsce
Pam.jpg

Załączniki

• Pam.jpg
    Pam.jpg
    136,7 KB · Wyświetleń: 378
Do góry