reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ja tak mialam !! Plamienie sie skonczylo i chyba byly dni pldne od razu nie martw sie a chcialabys juz probowac?

No ja bym chciala tylko M sie boi, ze cos mi sie stanie [emoji52] bo za wczesnie. Jak nic mi nie dolega po za bolem jajnikow to chyba juz mozna, tak?

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

Cześć dziewczyny [emoji4][emoji11]ostatnio brak czasu by się odzywać, ale czytam Was na bieżąca [emoji4]

@AnetaManiak jak się czujesz kochana? [emoji9]

@DorciaMamaOlka bardzo ładny psiak, synuś też przystojny i już duży chłopak [emoji4]

Dziewczyny wszystkie wasze pieski są świetne [emoji4] bardzo ładne i słodkie [emoji4]

Jestem w pracy na nocy, jakoś źle się czuje boli mnie krzyż i wyniotowałam, nie wiem może zbyt późno zjadłam, może starość ajjj.. Nie ukrywam że trochę tym się przestraszyłam. Pozdrawiam Was wszystkie [emoji11][emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji4][emoji11]ostatnio brak czasu by się odzywać, ale czytam Was na bieżąca [emoji4]

@AnetaManiak jak się czujesz kochana? [emoji9]

@DorciaMamaOlka bardzo ładny psiak, synuś też przystojny i już duży chłopak [emoji4]

Dziewczyny wszystkie wasze pieski są świetne [emoji4] bardzo ładne i słodkie [emoji4]

Jestem w pracy na nocy, jakoś źle się czuje boli mnie krzyż i wyniotowałam, nie wiem może zbyt późno zjadłam, może starość ajjj.. Nie ukrywam że trochę tym się przestraszyłam. Pozdrawiam Was wszystkie [emoji11][emoji11]

Ewela to zeby ci nie bylo smutno ja tez jestem w pracy ale do 6 juz niedaleko [emoji12]milej nocki[emoji8]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewela to zeby ci nie bylo smutno ja tez jestem w pracy ale do 6 juz niedaleko [emoji12]milej nocki[emoji8]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo we dwie zawsze raźniej [emoji4] ja do 8 więc jeszcze troszkie [emoji4] również miłej nocki życzę [emoji11]

Mi wszyscy mówią że mój pies ma lepiej jak niektóre dziecko.
1498845447-aaaaaa.jpeg

Taka była malutka [emoji173] kropeczka
1498845527-aaaaaa.jpeg

Teraz taka ma już 7 lat

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Taki fajny przytulas [emoji4]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry