reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@AnetaManiak Kochana piękna wiadomość. Wszystko będzie dalej dobrze zobaczysz. Odpoczywaj i bierz kroplówki na wzmocnienie. Już niedługo będziecie z powrotem w domu najważniejsze żebyś już czuła się lepiej jak wyjdziesz. Uściski.
U mnie już lepiej bóle minęły a krwawienie jeszcze jest ale takie mniejsze. Urwałam się dzisiaj na chwilę do fryzjera i zrobiłam pasemka żeby zrobić sobie mała przyjemność w tym ciężkim czasie taki mały następny krok. Chce trochę zadbać o siebie i wyglądać ładnie dla mojego męża. Ciężko jest nie myśleć o smutkach ale staram się jak mogę. Macie rację pójdę na sprawdzenie po pierwszej @ może będziemy mogli zacząć wcześniej.
Jestem po wizycie. A więc pęcherzyk ciążowy jest. Na tym etapie ciąży wielkość jego jest odpowiednia. Za około tydzień powinno już widać wszystko łącznie z serduszkiem. Jak narazie jest wszystko w jak najlepszym porządku. Cysta jest 5cm. Ale nic z nią nie robić do 12tc powinna sama się wchłonąć.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@SOMEONE Bardzo mi przykro że ciebie też ten smutek spotkał. Ja miałam być mama styczeń 2018 i też nie było mi to pisane. Dziewczyny tutaj są wspaniałe ja myślę że tylko dzięki mojemu mężowi i dziewczyną wróciłam do w miarę normalności i staram się robić małe kroki żeby przyszłość była szczęśliwsza. Pisz jak będziesz czuła potrzebę - mi to daje dużo nadziei.
Ja wcześniej przed ciąża poszłam na monitorowanie cyklu ( nie umiałam nic wyczytać z temperatury i śluzu) i dzięki temu że wiedziałam kiedy mam owulację i to że sobie odpuściłam emocjonalnie zaszliśmy w ciąże. Ja wiem że jest to duży koszt ponieważ przynajmniej trzeba iść 2 razy w ciągu miesiąca na USG ale może to jest jakiś pomysł żeby sprawdzić kiedy dokładnie jest owulacja. Ja wcześniej miałam regularne cykle nie wiem jak teraz będzie.
Życzę ci dużo szczęścia i żebyś jak najszybciej wam się udało.
Czesc dziewczyny, podczytuje Was z polecenia AnetaManiak [emoji6] Jeszcze tydzien temu moglam byc mama marzec 2018 , ale nie bylo mi to pisane :( . Jestem po bardzo wczesnym poronieniu, w piatek tydzien temu test pokazal ciaze, a w niedziele okres mi sie zaczal i polecilo. Mam do Was pytanie, czy jest mozliwe miec sluz plodny w piatym dniu cyklu? Czy moglam sie az tak rozregulowac?

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

Czasami lubi podnieść ciśnienie [emoji23], jak pies nam się udał to strach pomyśleć jakie ADHD będzie miało dziecko.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
To Ja na naszego Scrappcia mówię " adehadowiec" czasami dostaje takiego bzika, że gania po całej chałupie jakby ktoś go w jaja kopnął[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]albo zanim zje smakołyka to wpierw sobie go popodrzuca trochę się na niego przyczai poszczeka i wtedy zje[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]oj a nasze dziecko to dopiero będzie mieszanka wybuchowa. A pyskate będzie że hej. Jak Ja byłam niegrzeczna i rodzice się pytali po kim Ja mam ten charakter to opowiadałam wprost "po Was. Z mamy się wzięło to co najgorsze z taty się wzięło to co najgorsze i jestem o to Ja" [emoji12][emoji12][emoji12]

To Ja na naszego Scrappcia mówię " adehadowiec" czasami dostaje takiego bzika, że gania po całej chałupie jakby ktoś go w jaja kopnął[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]albo zanim zje smakołyka to wpierw sobie go popodrzuca trochę się na niego przyczai poszczeka i wtedy zje[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]oj a nasze dziecko to dopiero będzie mieszanka wybuchowa. A pyskate będzie że hej. Jak Ja byłam niegrzeczna i rodzice się pytali po kim Ja mam ten charakter to opowiadałam wprost "po Was. Z mamy się wzięło to co najgorsze z taty się wzięło to co najgorsze i jestem o to Ja" [emoji12][emoji12][emoji12]

My też mamy ale sunię z ADHD. Tak biega ze szczęścia że wszyscy muszą jej schodzić z drogi, aż łapy tak śmiesznie latają jej w powietrzu. Podrzuca śmiesznie do góry trawę lub jakieś patyki a później wpada w szał biegu.

My też mamy ale sunię z ADHD. Tak biega ze szczęścia że wszyscy muszą jej schodzić z drogi, aż łapy tak śmiesznie latają jej w powietrzu. Podrzuca śmiesznie do góry trawę lub jakieś patyki a później wpada w szał biegu.
Jak możesz to pochwal się niunią[emoji6]

Ja trochę się boję jak on kiedyś na dziecko będzie reagował,bo on lubi ze szczęścia skakać i ciężko mi go tego oduczyć.Dla tego nie dopuszczam go do dzieci po niżej 4 lat,bo już nie raz z tej radości przewrócił.Mąż czasami pozwoli mniejszemu pogłaskać, bo ma więcej siły ,żeby go utrzymać.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak możesz to pochwal się niunią[emoji6]
To jest nasza sunia Pam właśnie zajmuje moje miejsce pracy a ja nie mam gdzie usiąść bo ona uwielbia to miejsce
Pam.jpg

Załączniki

• Pam.jpg
    Pam.jpg
    136,7 KB · Wyświetleń: 372
Do góry