Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A do której masz otwarte?? Pewnie już w ogóle ludzi nie ma. To dobrze, że już ustają. Wyniki w przyszłym tygodniu mają być czy już w tym??@aneta przecież takie wahania nastrojów się zdarzają zresztą t Ciebie to oczywiste.
U mnie wszystko dobrze. Aktualnie jestem w pracy i strasznie mi się nudzi. Plamienie już ustąpiło
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
To w tej sytuacji zupełnie normalne, że myslisz o sobie. Jest Ci źle i się martwisz jak o tym gadasz jest nieco lżej.Przepraszam DZIEWCZYNY, że tak wam marudzę, ale już naprawdę wychodzę sama z siebie. I te huśtawki nastrojów dodatkowo to napędzają. Mąż był na chwilkę i jak odszedł to już miałam łzy. Dosłownie burza hormonów w jednej chwili jestem nerwowa w drugiej płaczliwa.
@InezkaK próbuje bardzo próbuje pozytywnie myśleć. Ale jest Mi ciężko.
A jak Ty Kochana dajesz radę po nockach?? Teraz mała ma wakacje, to masz dla niej jakaś opiekunkę czy zostaje ze starszym rodzeństwem??
@Abi A. Zobaczysz jak szybko zleci czas i będziesz mogła się starać o maleństwo. Może porób jeszcze jakieś badania chociażby podstawowe hormony. Nasienie zbadajcie. A co do bóli skurczy to pierwszego dnia tylko krwawiłam a dopiero od drugiego dnia się zaczęło. Skurcze jak do porodu no i niestety ale że tak to brzydko ujme wylatywało wszystko. I to tak ze 3dni trwało a potem już słabło. Ale wiem,że niektóre dziewczyny nawet i przez 3tyg plamią.
@mfifi04 Ja myślę tylko o sobie. A co z Tobą jak Ty się czujesz?? Przestałaś plamić po tym zabiegu??
@aga_agi jak tam dżemik??
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Abi A ja tym razem (poronienie samoistne 17.05) tez nie mialam łyzeczkowania i" byl u mnie maly cyrk "po kilku dniach znow pojawilo się krwawienie i male bóle brzucha i co najgorsze to beta hcg (dodam ze w momencie poronienia bylo 568 a dwa tygodnie pozniej doszlo prawie do 3800) roslo tak jakby ukryla sie gdzies ciąża pozamaciczna tydzien temu spadla do ok 1200 i na szczescie przyszla @ ale tak cholernie bolesna jak przy porodzie ale juz sie skończyła [emoji14]@AnetaManiak Straszny debil ten ginekolog. Nie martw się poproś dermatologa żebyś mogła zobaczyć kogoś innego - muszą zrobić ci wreszcie USG to jest podstawa jak jest się w ciąży. Niestety nie wszyscy lekarze są normalni i rozumieją strach i ból pacjenta. Trzymaj się. Uściski.
Dziewczyny mam pytanie po poronieniu pierwszy tydzień czy miałyście jeszcze krwawienie i bóle parte ??? (nie miałam łyżeczkowania) - ja się zaczynam martwić bo teraz od 3 dni jeszcze się pojawiają bóle. Dzwoniłam dzisiaj do mojego gina i powiedział, że jeszcze może tak być że jeśli do poniedziałku mi nie przejdzie mam do niego dzwonić i zobaczymy co dalej. Oj znów zaczynam się bardzo denerwować...i chce mi się płakać. Nie tylko że straciłam Aniołka to jeszcze się źle czuje.
U nas jest otwarte do 22. Niestety muszę być do końca. Jutro na7 nie lubię takiej zmiany. Nie zdarze zasnąć a już muszę wstać. A ja to bardziej śpioch jestem. [emoji4] wyniki w przyszłym tygodniuA do której masz otwarte?? Pewnie już w ogóle ludzi nie ma. To dobrze, że już ustają. Wyniki w przyszłym tygodniu mają być czy już w tym??
Super wiadomość [emoji4] gratuluję chłopczyka [emoji4]Dziewczyny, jestem po USG połówkowym [emoji5]wszystko jest super [emoji5] i będzie CHŁOPAK [emoji5] bardzo się cieszymy bo będziemy mieć parkę [emoji5][emoji5][emoji5]
Kochana musisz być dobrej myśli [emoji11] napewno jest wszystko dobrze [emoji4] naciskaj ich na usg. Trzymaj się kochana i nie dopuszczaj do siebie żadnych złych myśli [emoji11]Będę jutro rano dzwonić do Mojego gina. Zobaczę może nie będzie robił problemów. Ale kuźwa wkórzają mnie, że tu Mi nie chcą zrobić. Tylko gadają może może i zobaczymy. Boję się boję strasznie. Jeżeli znów coś się stanie to Ja już nie wytrzymam
Aga agi takie małe plamienie tylko jest [emoji14]to bierzemy sie do roboty kochana [emoji177]
Przepraszam DZIEWCZYNY, że tak wam marudzę, ale już naprawdę wychodzę sama z siebie. I te huśtawki nastrojów dodatkowo to napędzają. Mąż był na chwilkę i jak odszedł to już miałam łzy. Dosłownie burza hormonów w jednej chwili jestem nerwowa w drugiej płaczliwa.
@InezkaK próbuje bardzo próbuje pozytywnie myśleć. Ale jest Mi ciężko.
A jak Ty Kochana dajesz radę po nockach?? Teraz mała ma wakacje, to masz dla niej jakaś opiekunkę czy zostaje ze starszym rodzeństwem??
@Abi A. Zobaczysz jak szybko zleci czas i będziesz mogła się starać o maleństwo. Może porób jeszcze jakieś badania chociażby podstawowe hormony. Nasienie zbadajcie. A co do bóli skurczy to pierwszego dnia tylko krwawiłam a dopiero od drugiego dnia się zaczęło. Skurcze jak do porodu no i niestety ale że tak to brzydko ujme wylatywało wszystko. I to tak ze 3dni trwało a potem już słabło. Ale wiem,że niektóre dziewczyny nawet i przez 3tyg plamią.
@mfifi04 Ja myślę tylko o sobie. A co z Tobą jak Ty się czujesz?? Przestałaś plamić po tym zabiegu??
@aga_agi jak tam dżemik??
Abi A ja tym razem (poronienie samoistne 17.05) tez nie mialam łyzeczkowania i" byl u mnie maly cyrk "po kilku dniach znow pojawilo się krwawienie i male bóle brzucha i co najgorsze to beta hcg (dodam ze w momencie poronienia bylo 568 a dwa tygodnie pozniej doszlo prawie do 3800) roslo tak jakby ukryla sie gdzies ciąża pozamaciczna tydzien temu spadla do ok 1200 i na szczescie przyszla @ ale tak cholernie bolesna jak przy porodzie ale juz sie skończyła [emoji14]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom