reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@alunia87 no poczekaj i wtedy zobaczysz. A masz już kolejną wizytę umówioną?? Bo pamiętam, że jeszcze czekasz na wyniki. A co z tym endokrynologiem, bedziesz się też dodatkowo umawiać??
U Mnie już 5rok leci jak tutaj jestem. Mężowi 6rok. Ale bez rodzini mimo wszystko źle. Ma się znajomych, ale rodziny brakuje i to czasami nawet bardzo.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, jestem po USG połówkowym [emoji5]wszystko jest super [emoji5] i będzie CHŁOPAK [emoji5] bardzo się cieszymy bo będziemy mieć parkę [emoji5][emoji5][emoji5]

thgfyx8do52i1bov.png

Dziewczyny, jestem po USG połówkowym [emoji5]wszystko jest super [emoji5] i będzie CHŁOPAK [emoji5] bardzo się cieszymy bo będziemy mieć parkę [emoji5][emoji5][emoji5]

thgfyx8do52i1bov.png
To super!! Cieszę się bardzo, że wszystko dobrze!!! No i parka będzie[emoji7][emoji7][emoji7]
Oj jak już bym chciała być na takim etapie jak Ty.

No tak bo ty jutro wizytę miałaś mieć. Nie można przełożyć?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Będę jutro rano dzwonić do Mojego gina. Zobaczę może nie będzie robił problemów. Ale kuźwa wkórzają mnie, że tu Mi nie chcą zrobić. Tylko gadają może może i zobaczymy. Boję się boję strasznie. Jeżeli znów coś się stanie to Ja już nie wytrzymam

Będę jutro rano dzwonić do Mojego gina. Zobaczę może nie będzie robił problemów. Ale kuźwa wkórzają mnie, że tu Mi nie chcą zrobić. Tylko gadają może może i zobaczymy. Boję się boję strasznie. Jeżeli znów coś się stanie to Ja już nie wytrzymam

Kochana nawet tak nie myśl. Na moje to jako pierwsze powinni zrobić usg aby sprawdzić czy wszystko jest ok.

reklama
Kochana nawet tak nie myśl. Na moje to jako pierwsze powinni zrobić usg aby sprawdzić czy wszystko jest ok.

Ogólnie pierwsze co byłam wysłana do ginekologa ale ten cymbał stwierdził, że ciąża nie ważna, że nią możemy"ewentualnie" się zająć jak już Mnie wyleczą. I nawet Mnie nie zbadał!!! Tylko odesłał do dermatologa spowrotem. A dermatolog dzwonił do niego i Go opierdolił równo. Ale kuźwa toć musi być teraz też jakiś inny ginekolog niż tamten. Bo Mój dermatolog powiedział definitywnie, że do tamtego nie wyśle Mnie znów żebym się nie musiała denerwować.

Do góry