reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@alunia87 tak jak natka pisze. To dziwne co Tobie gin powiedział. Zobacz np Dorcia właśnie z pogrubionego endometrium miała stwierdzoną ciążę. Musisz zrobić ten test koniecznie.
Ja ogólnie w miarę dobrze się czuję. Męczą Mnie mdłości ale najbardziej rano. Piersi są nabrzmiałe i sutki bolą dość intensywnie. W podbrzuszu czasami coś zakłuje. No i sikam dość często.
Poorzednim razem jak tylko się za dobrze czułam to już wariowałam. A teraz jakoś tak na luzie do tego podchodzę. Bo raz te objawy są silne raz słabe a raz nie ma ich w ogóle.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem już co myśleć [emoji54],wczoraj się czułam jak by małpa lada moment miała być.Dziś niby też a nie ma cykle mi się zdarzają 31 dniowe raz na kilka miesięcy może to ten miesiąc.Ciężko mi stwierdzić czemu wykluczył ciąże.Staram się nie nie nastawić na nic.M już umowil się na 3 na badanie nasienia.Gin mi polecił jakaś klinikę gdzie nie falszuja wyników.Jak bym wiedziala, ze te badania dużo nie kosztują to już dawno,by zrobił.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wiem już co myśleć [emoji54],wczoraj się czułam jak by małpa lada moment miała być.Dziś niby też a nie ma cykle mi się zdarzają 31 dniowe raz na kilka miesięcy może to ten miesiąc.Ciężko mi stwierdzić czemu wykluczył ciąże.Staram się nie nie nastawić na nic.M już umowil się na 3 na badanie nasienia.Gin mi polecił jakaś klinikę gdzie nie falszuja wyników.Jak bym wiedziala, ze te badania dużo nie kosztują to już dawno,by zrobił.

Moje cykle zawsze były 42dniowe. Niby zbyt długie a jednak wszystko działało jak powinno.
To który u Ciebie dc dzisiaj??
Rozymiem to, że nie chcesz się na nic nastawiać no i masz w tym racje. Możesz Mi przypomnieć ile cykli po poronieniu jesteś??

Moje cykle zawsze były 42dniowe. Niby zbyt długie a jednak wszystko działało jak powinno.
To który u Ciebie dc dzisiaj??
Rozymiem to, że nie chcesz się na nic nastawiać no i masz w tym racje. Możesz Mi przypomnieć ile cykli po poronieniu jesteś??

4 cykle dzis 30dc -28dc test negatywny

Hejka Dziewczyny [emoji6][emoji6][emoji6]

Ja dzisiaj miałam zalatany dzień. W końcu mogę siąść i odpocząć bo mam już dosyć na dzisiaj. I do tego ten upał [emoji21][emoji21][emoji21]

@mfifi04 i widzisz Kochana pisałam, że będzie wszystko dobrze!!! Kiedy wracasz do domku??[emoji8][emoji8][emoji8]

@aga_agi nio to liczę, że i Ty dołączysz do marcowych mamusiek[emoji6]z resztą nie ma innego wyjścia!!!Dobry pomysł z tym poradnikiem[emoji1][emoji1][emoji1]

@InezkaK dzielna Kobitka[emoji3][emoji3]. Nio popatrz jak załatwiłaś sobie raz dwa receptę[emoji109][emoji109][emoji109]. Kochana Ja monitoring miałam około 12-13dc, potem drugi tydzień później. Ale tak robili Mi w Polsce. Tutaj tylko jeden przed owulacją. Oby @ jak najszybciej się pojawiła!!! Od którego dnia cyklu masz brać Clo i ile??

@alunia87 nio co z tą twoją @?? W kulki sobie leci czy co!!!

@xxEwelaxx jak tam nastawienie?? Mam nadzieję, że pozytywne[emoji6][emoji6][emoji6]

@Nusia123 a jak tam u Ciebie??

Nio i Cio tam u naszych Ciężarówek [emoji12][emoji12][emoji12] @justys0702 @90_natka @DorciaMamaOlka @Zaaaneta @xssenia!!!!

To odpoczywaj :) ja tez mialam zalatany dzien :) corka ma zapalenie oskrzeli bylam u lekarza a potem zasnela nie biore jej juz wozka i na rekach ja nosilam po biedronce kurcze
@ nie ma rano test jedna krecha ale jestem taka rozdrazniona biedny M :)
Czuje ze ten cykl stracony :/

Dziewczyny ja od wczoraj jestem u mamy :) mimo ciągłych boli podbrzusza i dolnej części kręgosłupa to czuję się dobrze :).

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez tak mialam dorcia w poprzedniej ciazy bole podbrzusza i krzyze bolaly intensywnie bralam nospe forte na recepte wez tez magnez z wit b6 dzidzia rosnie :)

Mąż nie zdążył kupić [emoji53],będę musiała z późniejszego moczu jak nie przyjdzie @.Jutro 31dc może coś pokaże.A ty jak się dziś czujesz?Palec dochodzi do siebie?

A za zwyczaj ilo dniowe miałaś cykle?

Już doczytałam,jakoś dziwnie mi się nie wyswietliły wcześniejsze posty

Ostatnia edycja:
Aj @Lenka232323 ciapa ze Mnie zapomniałam o Ciebie dopisać[emoji52][emoji52][emoji52]
A jaki wysoki masz ten puls?? A ciśnienie w normie??

Puls mam różny 120-130
Tak ciśnienie mam w normie
Już 3miesiące minęły
Odstawine mam te zastrzyki już
I mam tylko wielka nadziej ze bd wszystko dobrze
Bo tak jak pisałam wcześniej to nie mam żadnych dolegliwości
:*:*:*

reklama
Do góry