reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hejka Dziewczyny [emoji6][emoji6][emoji6]

Ja dzisiaj miałam zalatany dzień. W końcu mogę siąść i odpocząć bo mam już dosyć na dzisiaj. I do tego ten upał [emoji21][emoji21][emoji21]

@mfifi04 i widzisz Kochana pisałam, że będzie wszystko dobrze!!! Kiedy wracasz do domku??[emoji8][emoji8][emoji8]

@aga_agi nio to liczę, że i Ty dołączysz do marcowych mamusiek[emoji6]z resztą nie ma innego wyjścia!!!Dobry pomysł z tym poradnikiem[emoji1][emoji1][emoji1]

@InezkaK dzielna Kobitka[emoji3][emoji3]. Nio popatrz jak załatwiłaś sobie raz dwa receptę[emoji109][emoji109][emoji109]. Kochana Ja monitoring miałam około 12-13dc, potem drugi tydzień później. Ale tak robili Mi w Polsce. Tutaj tylko jeden przed owulacją. Oby @ jak najszybciej się pojawiła!!! Od którego dnia cyklu masz brać Clo i ile??

@alunia87 nio co z tą twoją @?? W kulki sobie leci czy co!!!

@xxEwelaxx jak tam nastawienie?? Mam nadzieję, że pozytywne[emoji6][emoji6][emoji6]

@Nusia123 a jak tam u Ciebie??

Nio i Cio tam u naszych Ciężarówek [emoji12][emoji12][emoji12] @justys0702 @90_natka @DorciaMamaOlka @Zaaaneta @xssenia!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Anetka no wlasnie cos mowil ze 5-6 dzien po @ chyba tak go zrozumialam przez piec dni wieczorem no ale po @ bede dzwonic na ten minitoring to wtedy wszystko mi wyjasni [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 powiem szczerze, że to zależy w dużej mierze od sprzętu. Ja np nie rozumiem w dalszym ciągu co za sprzęt ma Mój gin, że na tak wczesnym etapie było widać pęcherzyk ciążowy. Nawet Go mierzył ale zapomniałam jaki ma rozmiar[emoji14][emoji14][emoji14]
No i widzisz, że nawet Ja mimo brania hormonów ile czasu później miałam owulacje.
A śluzówka to inaczej endometrium[emoji6]

Aneta już jestem w domu;)
Torbiel jednak jeszcze jest 5 cm czyli jest mniejsza.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 powiem szczerze, że to zależy w dużej mierze od sprzętu. Ja np nie rozumiem w dalszym ciągu co za sprzęt ma Mój gin, że na tak wczesnym etapie było widać pęcherzyk ciążowy. Nawet Go mierzył ale zapomniałam jaki ma rozmiar[emoji14][emoji14][emoji14]
No i widzisz, że nawet Ja mimo brania hormonów ile czasu później miałam owulacje.
A śluzówka to inaczej endometrium[emoji6]

Dziś chyba jak mąż wróci podjade do rosmana i kupię i zrobię jak do jutra @ nie przyjdzie.W ciąży to endometrium chyba też grube jest.Nie chce się nakręcić, ale muszę wiedzieć ,co i jak.Wcześniej jak byłam u niego przed stratą to niby wypatrzyl pęcherzyk, ale to na szpitalnym sprzęcie. W przychodni nie wiem czy mają dobry sprzed.Nie badał mnie tylko usg robił więc może mogl nie poznać [emoji23][emoji23][emoji23].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@InezkaK to pewnie od 5dc do 9dc. To są dni liczone od pierwszego dnia miesiączki. Czyli na piąty dzień @ wieczorem masz zacząć brać Clo [emoji6][emoji6][emoji6]

@mfifi04 o to fajnie, że od razu do domku Ciebie puścili[emoji6][emoji6][emoji6]najważniejsze, że się nie powiększa. To obie męczymy się z tym cholerstwem[emoji21][emoji21][emoji21]. Tylko Ja nie wiem jakiej wielkości jest Moja cysta. Ale dokucza cholera jedna!!!
I kiedy teraz masz się pojawić u lelarza??

Dziś chyba jak mąż wróci podjade do rosmana i kupię i zrobię jak do jutra @ nie przyjdzie.W ciąży to endometrium chyba też grube jest.Nie chce się nakręcić, ale muszę wiedzieć ,co i jak.Wcześniej jak byłam u niego przed stratą to niby wypatrzyl pęcherzyk, ale to na szpitalnym sprzęcie. W przychodni nie wiem czy mają dobry sprzed.Nie badał mnie tylko usg robił więc może mogl nie poznać [emoji23][emoji23][emoji23].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Zrób zrób bo to naprawdę różnie bywa. I tak przy ciąży endometrium jest pogrubione. A jak się czujesz w ogóle??

reklama
Do góry