reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

@AnetaManiak jak się czujesz ?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ogólnie nie jest źle. Mdłości od czasu do czasu, piersi są nabrzmiałe i sutki bolą. Czasami coś tam w podbrzuszu zakłuje. Najbardziej to drażni Mnie to, że się szybko męczę. Nawet z psami na jakiś konkretny spacer nie mogę pójść [emoji52]. Zniosę wszystko byle by tylko wszystko było dobrze. Najbardziej dokucza ta cysta bo boli nawet siadam to Ją czuje. Podejrzewam, że ta cholera zaczęła rosnąć.

Dobrze, że leki pomagają. Trzymam mocno mocno kciuki żeby się w końcu udało. Ale jestem pewna, że dzięki wyleczeniu tej infekcji pokażą się dwie kreseczki!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ewela leki na pewno zadziałają i już będzie z górki.
@aneta kiedy teraz masz wizytę, żeby skontrolować tą cystę ?
W piątek o 8. Trochę się obawiam tej cysty, chociaż w intercie piszą, że to nie zagraża ciąży no chyba żeby była umiejscowiona gdzieś koło pęcherzyka ciążowego, ale na szczęście jest z dala od niego. Jakoś w dalszym ciągu nie mogę uwierzyć w tą ciążę. Mam wrażenie, że to jest tylko sen i się zaraz z niego obudzę, albo jakiś psikus i wyniki się mylą.

A jak Twoja @??

No to dobrze, że już w piątek - będziesz spokojniejsza. Aneta UWIERZ!!!! :-) :) to z pewnością nie jest sen, ja widziałam Twoje kreski, a na pewno nie śpię :laugh2:

U mnie brzuch boi jak cholera, już dawno tak nie miałam, no ale to tylko kilka dni. Mam mega pozytywne nastawienie, nie czuję presji. Chyba mnie zaraziłaś :)

No to dobrze, że już w piątek - będziesz spokojniejsza. Aneta UWIERZ!!!! :-) :) to z pewnością nie jest sen, ja widziałam Twoje kreski, a na pewno nie śpię :laugh2:

U mnie brzuch boi jak cholera, już dawno tak nie miałam, no ale to tylko kilka dni. Mam mega pozytywne nastawienie, nie czuję presji. Chyba mnie zaraziłaś :)
Łącze się w cierpieniu [emoji53].Też dziś małpa daje się we znaki.Dawno tak nie bolało 2 nospy wzięte zero poprawy, a tu nic silniejszego nie mam.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

W piątek o 8. Trochę się obawiam tej cysty, chociaż w intercie piszą, że to nie zagraża ciąży no chyba żeby była umiejscowiona gdzieś koło pęcherzyka ciążowego, ale na szczęście jest z dala od niego. Jakoś w dalszym ciągu nie mogę uwierzyć w tą ciążę. Mam wrażenie, że to jest tylko sen i się zaraz z niego obudzę, albo jakiś psikus i wyniki się mylą.

A jak Twoja @??

Anetka będzie dobrze na wizycie.Może już serduszko będzie biło ,to wtedy uwierzysz.[emoji128][emoji480]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Aj mam dzień na humorki. Rano byłam tak nerwowa, że bym najchętniej kogoś udusiła a teraz jakoś taki smutek Mnie dopadł, że najchętniej to z byle powodu bym ryczała[emoji52][emoji52][emoji52]

@aga_agi pozytywne nastawienie musi być na pierwszym miejscu. Ja jestem tego przykładem, że dzięki temu dojdzie się do celu!!![emoji8][emoji8][emoji8]

@alunia87 szczerze to nawet wystarczy Mi jak zobaczę zarodek!!! To będzie dopiero początek 5t więc chyba nawet na Więcej nie mam co liczyć. Dobrze, że mąż niedługo wróci z pracy bo jakoś tak bardzo Go dzisiaj potrzebuje.

@AnetaManiak ah te humoru ciążowe [emoji4] staraj się podchodzić do tego na luzie jesteś bardzo pozytywną osoba i nie może być miejsca na smutek [emoji11] czasami przychodzą takie dni, ale nie wolno Ci i już! [emoji4] zarazasz pozytywną energią mi też jakoś się myślenie zmieniło a to dzięki wam dziewczyny [emoji9]
Dobrze że wizyta w piątek, taka wizyta Cię uspokoi że wszystko jest dobrze [emoji4]

@alunia87 @aga_agi dziewczyny trzymajcie się [emoji4] to tylko kilka dni głupia @ sobie pójdzie i już nie przyjdzie [emoji4]

@InezkaK oj ta @ może wcale nie przyjdzie do Ciebie [emoji4] fajnie ze humorek jest [emoji4]

@DorciaMamaOlka jak się czujesz ?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cieszę się, że tak zarażam Was tym pozytywnym nastawieniem!!! Aż Mi to od razu humor poprawia!! I cieszy Mnie to, że naprawdę wziełyście się w końcu porządnie do roboty[emoji6][emoji6][emoji6]i jestem pewna, że będą z tego efekty!!! I wierzę w Was[emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry