reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@zosiak nawet tak nie myśl, że nie zasługujesz na dziecko!!!! Nie wolno Tobie tak myśleć!!!!
Widzę, że dużo przeszłaś. No i nie dziwię się, że się obawiasz. Kochana może potrzebujesz więcej czasu, żeby dojść do siebie po tych przejściach. Wiesz nic na siłę, bo zamiast cieszyć się z następnej ciąży będziesz w ciągłym strachu, a nie o to chodzi przecież. Daj sobie tyle czasu ile potrzebujesz.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aneta myślę że poczekam do niedzieli. Choć nie powiem bo strasznie kusi

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak się czujesz?? Ten jajnik jeszcze tak boli?? Mnie strasznie ciągnie z prawej strony a wczoraj kuło Mnie podbrzusze. Chociaż wiem, że to wszystko mogą być skutki uboczne leków, ale mam mała nadzieję, że się uda

A jak się czujesz?? Ten jajnik jeszcze tak boli?? Mnie strasznie ciągnie z prawej strony a wczoraj kuło Mnie podbrzusze. Chociaż wiem, że to wszystko mogą być skutki uboczne leków, ale mam mała nadzieję, że się uda

Cyce mnie bolą . Zawsze były takie małe zgrabne a teraz to trochę przesadzaja :/ kiedyś się w rękę mieściły :) mam dziś wolne lecę po nowy stanik.
Jajnik narazie odpuścił.
Wszystko będzie dobrze.
Choć powiem tobie że jak się teraz nie uda to nie byłabym zła.
Jedziemy nad morze i jeśli by się udało był by to 7tc. A wiesz tam to wszystko obce. I gdzie latać po szpitalach.

Dziewczynki ja po wizycie
Widziałam maluszka :-)
Super widok
Wszytko jak na tą porę ok
Tylko puls mam bardzo wysoki 120
I lekarz mówił że coś coś właśnie słabiej bije serduszko dzidzi ale się mam nie denerwować
Cieszę się że z dzidzia wszystko ok [emoji4] jeśli lekarz nie kazał się denerwować to się nie denerwuj kochana [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cyce mnie bolą . Zawsze były takie małe zgrabne a teraz to trochę przesadzaja :/ kiedyś się w rękę mieściły :) mam dziś wolne lecę po nowy stanik.
Jajnik narazie odpuścił.
Wszystko będzie dobrze.
Jedziemy nad morze i jeśli by się udało był by to 7tc. A wiesz tam to wszystko obce. I gdzie latać po szpitalach.

Ile dni po owu jesteś?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jajnik narazie odpuścił.
Wszystko będzie dobrze.

No Kochana te cycki to może być dobry objaw[emoji6]chociaż na @ niestety też☹ hmm to jakby wam się teraz nie udało(Chociaż liczę, że się uda) to na wyjeździe będziesz miała dni płodne??

Ja już po badaniach po południu bed a wyniki tylko na DHEA-S muszę poczekać kilka dni bo wysyłają. Boję się strasznie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bój się. Zobaczysz, że wyniki będą dobre[emoji10][emoji10][emoji10]trzymam mocno kciuki!!!!!!! Daj od razu znać.

reklama
Do góry