reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@zosiak nawet tak nie myśl, że nie zasługujesz na dziecko!!!! Nie wolno Tobie tak myśleć!!!!
Widzę, że dużo przeszłaś. No i nie dziwię się, że się obawiasz. Kochana może potrzebujesz więcej czasu, żeby dojść do siebie po tych przejściach. Wiesz nic na siłę, bo zamiast cieszyć się z następnej ciąży będziesz w ciągłym strachu, a nie o to chodzi przecież. Daj sobie tyle czasu ile potrzebujesz.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aneta myślę że poczekam do niedzieli. Choć nie powiem bo strasznie kusi

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak się czujesz?? Ten jajnik jeszcze tak boli?? Mnie strasznie ciągnie z prawej strony a wczoraj kuło Mnie podbrzusze. Chociaż wiem, że to wszystko mogą być skutki uboczne leków, ale mam mała nadzieję, że się uda

A jak się czujesz?? Ten jajnik jeszcze tak boli?? Mnie strasznie ciągnie z prawej strony a wczoraj kuło Mnie podbrzusze. Chociaż wiem, że to wszystko mogą być skutki uboczne leków, ale mam mała nadzieję, że się uda

Cyce mnie bolą . Zawsze były takie małe zgrabne a teraz to trochę przesadzaja :/ kiedyś się w rękę mieściły :) mam dziś wolne lecę po nowy stanik.
Jajnik narazie odpuścił.
Wszystko będzie dobrze.
Choć powiem tobie że jak się teraz nie uda to nie byłabym zła.
Jedziemy nad morze i jeśli by się udało był by to 7tc. A wiesz tam to wszystko obce. I gdzie latać po szpitalach.

Dziewczynki ja po wizycie
Widziałam maluszka :-)
Super widok
Wszytko jak na tą porę ok
Tylko puls mam bardzo wysoki 120
I lekarz mówił że coś coś właśnie słabiej bije serduszko dzidzi ale się mam nie denerwować
Cieszę się że z dzidzia wszystko ok [emoji4] jeśli lekarz nie kazał się denerwować to się nie denerwuj kochana [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cyce mnie bolą . Zawsze były takie małe zgrabne a teraz to trochę przesadzaja :/ kiedyś się w rękę mieściły :) mam dziś wolne lecę po nowy stanik.
Jajnik narazie odpuścił.
Wszystko będzie dobrze.
Jedziemy nad morze i jeśli by się udało był by to 7tc. A wiesz tam to wszystko obce. I gdzie latać po szpitalach.

Ile dni po owu jesteś?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jajnik narazie odpuścił.
Wszystko będzie dobrze.

No Kochana te cycki to może być dobry objaw[emoji6]chociaż na @ niestety też☹ hmm to jakby wam się teraz nie udało(Chociaż liczę, że się uda) to na wyjeździe będziesz miała dni płodne??

Ja już po badaniach po południu bed a wyniki tylko na DHEA-S muszę poczekać kilka dni bo wysyłają. Boję się strasznie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bój się. Zobaczysz, że wyniki będą dobre[emoji10][emoji10][emoji10]trzymam mocno kciuki!!!!!!! Daj od razu znać.

reklama
Do góry