reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Trzeba było nas od początku słuchać. Gratuluje Kochana. Teraz tylko ze wszystkim spojojnie i dbaj o siebie!!!Boże nareszcie mogę spokojnie spać tak się cieszę
@alunia87 myślałam, że wcześniejto coś Mi się pomieszało
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
Nie [emoji4]teraz najgorsze 2 tygodnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Trzeba było nas od początku słuchać. Gratuluje Kochana. Teraz tylko ze wszystkim spojojnie i dbaj o siebie!!!
@alunia87 myślałam, że wcześniejto coś Mi się pomieszało
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
Super [emoji3]Jest serduszko dziewczyny jest
Mój dzidziuś ma 7,3mm
Jestem taka szczęśliwa
Ja jestem 10dpo
alunia87
Miejmy nadzieję, że da bez problemu [emoji4]Ja mam jutro u gin na nfz potrzebuje skierowanie na badanie genetyczne. Zajrzy do podwozia czy wszystko tam ok:-)
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 170039
Gość
Witajcie dziewczyny chcialabym do Was dolaczyc wczesniej bylam na ciazy po poronieniu, teraz ten temat bedzie mi blizszy krotko stracilam 2 ciaze, 1 w grudniu 26 poronienie i musialobyc lyzeczkowanie:/ druga ciaza stracona w marcu byla to cp. i pytanie czy ktoras z Was dziewcxyn ma podobne przejscia z cp?
niektore mnie znaja tutaj zanetka a widzisz trzeba byc spokojnym bo stres moze tylko zaszkodzic.
niektore mnie znaja tutaj zanetka a widzisz trzeba byc spokojnym bo stres moze tylko zaszkodzic.
AnetaManiak
Ja jestem dopiero 5dpo także @alunia87 jeszcze nie wiem kiedy testowaćbo według lekarza miałam w piątek testować, bo kazał 14 dni po zastrzyku, ale według wykresu temp i śluzu powinnam raczej dopiero około 21 chyba [emoji12]
@Ewelyn no to na upartego możesz już jutro zatestować[emoji6][emoji6]
reklama
alunia87
Ja dziś 19 dp i cykle od 27-31 [emoji23]może razem 21 coś już może pokaże [emoji23][emoji23][emoji23]Ja jestem dopiero 5dpo także @alunia87 jeszcze nie wiem kiedy testowaćbo według lekarza miałam w piątek testować, bo kazał 14 dni po zastrzyku, ale według wykresu temp i śluzu powinnam raczej dopiero około 21 chyba [emoji12]