reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny czy ktoras miala ciaze pozamaciczna ? Jak to jest ? Pomocy [emoji25]bo zrobili mi wczoraj bete ale w labolatorium zepsul sie aparat i od wczoraj nie ma wyniku caly czas czekaja i twierdza ze wedlug @ to 7tydz wiec podejrzewaja ciaze pozamaciczna

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Inezka a na usg masz pusty pecherzyk tak?:(a sprzet byl dobry? Cialko zoltkowe jest? Kurde

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Inezka a na usg masz pusty pecherzyk tak?:(a sprzet byl dobry? Cialko zoltkowe jest? Kurde

Jeszcze wczoraj był pecherzyk a dzisiaj przed samym badaniem poszłam do toalety i niestety polecialo mocniej i po wszystkim a wogole jak robilam pierwsze usg 28.04 to byly 4 pecherzyki a 02.05 byl juz tylko jeden wiec oni sami nie wiedzą czy czasem któryś gdzies nie powedrował ? W szpitalu i na tych usg gdzie bylam to dobre aparatury mieli

4 pecherzyki?co to oznacza? .. bardzo mi Inezko przykro:(bardzo

Zrobili wkoncu wynik ok 17:00 i wczorajsza beta to 568 niestety juz nie przyrasta :( lekarz mnie zbadal i dal mi wybór moze mnie wyczyscic albo i jutro wyjde albo wychodze dzisiaj bo juz sama sie oczyszczam od rana i za tydzien kontrola gdyby cos zostalo moge wrócić na czyszczenie

Zrobili wkoncu wynik ok 17:00 i wczorajsza beta to 568 niestety juz nie przyrasta :( lekarz mnie zbadal i dal mi wybór moze mnie wyczyscic albo i jutro wyjde albo wychodze dzisiaj bo juz sama sie oczyszczam od rana i za tydzien kontrola gdyby cos zostalo moge wrócić na czyszczenie

Przykro mi że musisz przez to przechodzić kolejny raz.. :( :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Godzine temu wrocilam do domu bez czyszczenia :(muszę się jakos pogodzic z tym :( jak mąż przyjechal do mnie to ryczelismy razem żeby dzieci nie widziały [emoji25]

reklama
Godzine temu wrocilam do domu bez czyszczenia :(muszę się jakos pogodzic z tym :( jak mąż przyjechal do mnie to ryczelismy razem żeby dzieci nie widziały [emoji25]

Trzymaj się. Bardzo mi przykro :/ tule cie kochana

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry