reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Okazala sie to byc przedporodowa zalamka. Stefek urodzil sie wczoraj w poludnie ;)
1494758104-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cuuudownie gratulacje :):*:*

reklama
Ten miesiąc wogole odpuszczamy. Czekam do wizyty w przyszłym tygodniu. Zobaczymy co gin powie. A jak tam u ciebie?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak się czujesz psychicznie?? Ale ogólnie już byłaś u lekarza zaraz pp czy to będzie dopiero pierwszy raz??

A u Mnie zauważyłam wczoraj, że zaczęły Mi się dni płodne. Także działamy, co ma być to będzie. Lekarz Mi powiedział, że jak organizm będzie gotowy to może się udać. No zobaczymy.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo mi orzykro:( jest juz w lepszym miejscu mojej mamie tez zdechl miesuac temu po 9latach! Kupila tydzien temu nowego jest przeslodki :)
Tego miałam cztery lata. Poprzedniego miałam 12lat. Ale nie wiem czy się teraz zdecyduję na króliczka. Może za jakiś czas. Mam jeszcze dwa psy. Bo ze Mnie to taka zwierzakowa mamaznajomi jak się pozbywali zwierzaków to Aneta oczywiście zawsze przyjmowała[emoji1][emoji1][emoji1]kiedyś miałam dwa szynszyle, króliczka, chomiczka i dwa psy [emoji38]

Przed chwila mialam usg i mam lezec jeszcze poobserwuja i zobacza szyjka zaczopowana prawidłowo hcg i pecherzyk rośnie ale to nadal bardzo wczesna ciąża tak twierdzą i ja tez tak mysle bo zaszłam przed samą miesiączką wiec to dopiero 4 tydzień będzie :( nadal mam nadzieję

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się kochana musi być dobrze[emoji110].Odpoczywaj i myśl pozytywnie,bo stres źle wplywa na maleństwo [emoji110]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

A jak się czujesz psychicznie?? Ale ogólnie już byłaś u lekarza zaraz pp czy to będzie dopiero pierwszy raz??

A u Mnie zauważyłam wczoraj, że zaczęły Mi się dni płodne. Także działamy, co ma być to będzie. Lekarz Mi powiedział, że jak organizm będzie gotowy to może się udać. No zobaczymy.

Psychicznie jest ok staram się o tym nie myśleć. Za pierwszym razem to nie mogłam dojść do siebie ciągle tylko płacz[emoji26] teraz jest trochę lepiej. Nie mam nawet czasu o tym myśleć. Najgorsza chwilą dla mnie jak dochodzi do sexu. Choć w tym miesiącu dużo tego nie było mimo to Serce strasznie boli. Wiem że muszę być silna.

Tylko nie załam się Kochana. Bo to by był największy błąd. Musi być w końcu dobrze. Jak tylko lekarz pozwoli wam działać to nie odpuszczaj. Bo jak już raz załamiesz to potem będzie Ci ciężko. Mam przykład Mojej koleżanki. Poroniła półtora roku temu. I nawet nie chce za bardzo współżyć ze Swoim mężem bo tak się załamała bo się boi powtórki. A jak usłyszała że Ja chcę od razu się starać to prawie Mnie z ziemią zrównała, że Ja nie poważna jestem i że może Mi się to przecież powtórzyć. Zmieniła się dziewczyna bardzo. Mam nadzieję że Ciebie to nie dopadnie ani żadnej nas tytaj. Musimy walczyć tak długo aż nam sił wystarczy
Psychicznie jest ok staram się o tym nie myśleć. Za pierwszym razem to nie mogłam dojść do siebie ciągle tylko płacz[emoji26] teraz jest trochę lepiej. Nie mam nawet czasu o tym myśleć. Najgorsza chwilą dla mnie jak dochodzi do sexu. Choć w tym miesiącu dużo tego nie było mimo to Serce strasznie boli. Wiem że muszę być silna.

@AnetaManiak zgadzam się nie można się załamywać trzeba walczyć.Najgorsze co może kogoś spotkać to wewnętrzna blokada i strach. Raz ,ze po takim czymś człowiek się blokuje i nie dopuszcza do siebie partnera co negatywnie odbija się na związku ,a dwa nie daje sobie szansy na szczęśliwy finał starań.
@mfifi04 spawdzałas juz czy ţsh spada ?

@AnetaManiak zgadzam się nie można się załamywać trzeba walczyć.Najgorsze co może kogoś spotkać to wewnętrzna blokada i strach. Raz ,ze po takim czymś człowiek się blokuje i nie dopuszcza do siebie partnera co negatywnie odbija się na związku ,a dwa nie daje sobie szansy na szczęśliwy finał starań.
@mfifi04 spawdzałas juz czy ţsh spada ?

Dopiero miesiąc biorę eutyrox nie wiem jeszcze nie sprawdzałam.

reklama
Podobno szybko spada Tsh po lekach [emoji6], przy staraniach powinno być już poniżej 3.

Do góry