reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Inezka dobrze ze Cie nie czyscili!Chociaz tyle..Kochana bedzie wszystko dobrze!Musi byc!Wzmocnij organizm witaminami,mineralami..uda sie wkoncu i bedziesz szczesliwa Mamusia!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

hej dziewczyny, w poniedziałek w 8 tygodniu okazało się ze zarodek się nie rozwinął, od wtorku zaczęłam plamic, myślę że może ze stresu się ruszyło dzień po wizycie:( czy wy długo plamilyscie?

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Dorka dobrze ze ruszylo:*mi tez na drugi dzien po wizycie poszlo.. ja bylam w 6 tyg albo w 7 nie pamietam.Krawic krawilam jak normalny okres..w sumie w tydz wszystko sie zamknęło_Okres przyszedl spozniony o 3 dni i znowu udalo się zajsc w ciaze!!:*Trzymaj sie Kochana!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Inezka kochana tak strasznie mi przykro... :( trzymaj się dzielnie! Jeszcze zaświeci dla Was słońce!

Dor_ka witaj, przykro mi że i Ciebie to spotkało :( co do plamienia to ja niestety nie pomogę bo u mnie nie zaczęło się samo.

hej dziewczyny, w poniedziałek w 8 tygodniu okazało się ze zarodek się nie rozwinął, od wtorku zaczęłam plamic, myślę że może ze stresu się ruszyło dzień po wizycie:( czy wy długo plamilyscie?

Hejka. Przykro Mi z powodu Twojej straty [emoji46] u Mnie wszystko samo się zaczęło i samo skończyło. Trwało to 8dni. 3takiego mocnego krwawienia. 3dni słabiej i potem około 2dni takiego bardzo słabiutkiego plamienia. Trzymaj się mocno Kochana. Dobrze tylko, że organizm sam się oczyszcza

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja 10 dni po poronieniu farmakologicznym

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pewnie w najbliższym czasie i ja do was dołączę :( we wtorek byłam na wizycie. Ciąża bardzo mała mimo, że od owulacji minął już miesiąc. Widziałam sam pęcherzyk lekarka kazała zrobić bete i według niej miała być koło 10 tys. Jednak jest tylko 3085. Dziś bete powtarzałam. Wyniki jutro ale lekarz nie daje nadziei. Przyrost według niej jest zupełnie nieprawidłowy. Tak jak pisałam jestem już Ok 28-30 dni po owulacji. Zajść mogłam tylko 15.04. Dodam, że u mnie będzie to już kolejna nieprawidłowa ciąża. Ale mam też dwie córeczki 4latka i 11 miesięcy. Jak tylko diagnoza się potwierdzi stawiam się do szpitala. Chociaż nie ukrywam chciałabym dogadać się z ginekologiem by dać organizmowi szanse na samoistne oczyszczenie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry