reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny czy ktoras miala ciaze pozamaciczna ? Jak to jest ? Pomocy [emoji25]bo zrobili mi wczoraj bete ale w labolatorium zepsul sie aparat i od wczoraj nie ma wyniku caly czas czekaja i twierdza ze wedlug @ to 7tydz wiec podejrzewaja ciaze pozamaciczna

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Inezka a na usg masz pusty pecherzyk tak?:(a sprzet byl dobry? Cialko zoltkowe jest? Kurde

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Inezka a na usg masz pusty pecherzyk tak?:(a sprzet byl dobry? Cialko zoltkowe jest? Kurde

Jeszcze wczoraj był pecherzyk a dzisiaj przed samym badaniem poszłam do toalety i niestety polecialo mocniej i po wszystkim a wogole jak robilam pierwsze usg 28.04 to byly 4 pecherzyki a 02.05 byl juz tylko jeden wiec oni sami nie wiedzą czy czasem któryś gdzies nie powedrował ? W szpitalu i na tych usg gdzie bylam to dobre aparatury mieli

4 pecherzyki?co to oznacza? .. bardzo mi Inezko przykro:(bardzo

Zrobili wkoncu wynik ok 17:00 i wczorajsza beta to 568 niestety juz nie przyrasta :( lekarz mnie zbadal i dal mi wybór moze mnie wyczyscic albo i jutro wyjde albo wychodze dzisiaj bo juz sama sie oczyszczam od rana i za tydzien kontrola gdyby cos zostalo moge wrócić na czyszczenie

Zrobili wkoncu wynik ok 17:00 i wczorajsza beta to 568 niestety juz nie przyrasta :( lekarz mnie zbadal i dal mi wybór moze mnie wyczyscic albo i jutro wyjde albo wychodze dzisiaj bo juz sama sie oczyszczam od rana i za tydzien kontrola gdyby cos zostalo moge wrócić na czyszczenie

Przykro mi że musisz przez to przechodzić kolejny raz.. :( :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Godzine temu wrocilam do domu bez czyszczenia :(muszę się jakos pogodzic z tym :( jak mąż przyjechal do mnie to ryczelismy razem żeby dzieci nie widziały [emoji25]

reklama
Godzine temu wrocilam do domu bez czyszczenia :(muszę się jakos pogodzic z tym :( jak mąż przyjechal do mnie to ryczelismy razem żeby dzieci nie widziały [emoji25]

Trzymaj się. Bardzo mi przykro :/ tule cie kochana

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry