reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Justys wspaniale że wszystko dobrze :) gratuluję córci!

Inezka trzymam kciuki bo jak widać nadzieja jest spora :) a idziesz na betę ?
Chcialam isc na bete ale u mnie wyniki z bety sa na drugi dzien a jutro niedziela i w weekend majowy 1-3 labolatorium nieczynne wiec i tak do czwartku musze czekac [emoji20]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis przyszła @ wraz z nią załamanie pogody[emoji23].Pada dzis niemiłosiernie i zimno. Dzis pierwszy dzień weekendowego remontu [emoji4] malowanie kuchni i przed pokoju do niedzieli z M musimy się wyrobić, bo jutro jego urodziny i przyjdą goście i trzeba po szykować jedzenie. Dziś z M działamy na 100% [emoji4]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba dzisiaj nikt czasu nie ma [emoji6][emoji6][emoji6] a Ja dzisiaj z Mężem i teściową małą imprezkę sobie robimy i pijemy za wszystkie Staraczki [emoji16][emoji16][emoji16] także przyszły miesiąc jest nasz Dziewczyny [emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez się relaksuje :) zaczynam tygodniowy urlop wiec odpoczywam od wszystkich zmartwień. Jestem juz po owulacji raczej wiec teraz musze tylko czekać ale jestem nawet spokojna wiec może to dobry znak.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od wtorku wracam do pracy po miesięcznym chorobowym. I cieszę się że już wracam bo siedzenie w domu to nie dla Mnie [emoji38] to trzymam kciuki by ten miesiąc okazał owocny [emoji4]ja jestem 14 dni pp i mierzę temperaturę (tak dla pewności)ale narazie cisza. Hormony wróciły już do normy. Lekarz mówił, że dlatego ponieważ była to wczesna ciąża 5tc. Także zobaczymy jak to dalej się u nas potoczy[emoji4] Mąż ma nadzieję i to wielką że w Maju na naszą rocznicę ślubu będzie niespodzianka [emoji6][emoji6][emoji6]

reklama
@aneta mam nadzieje ze ten maj będzie szczęśliwy. Jak mam 15dc wiec niedługo po urlopie mam nadzieje ze zobaczę te upragnione dwie kreski i tym razem szczęśliwie przebrne do 9mies. Ale nie spinam się.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Paula życzę Wam z całego serca by pokazały się dwie kreseczki. A potem te 9miesiecy to już poleci jak z górki [emoji6][emoji6][emoji6] Ja miałam zawsze nieregularne miesiączki tak do 45d. Ale taka po prostu Moja uroda jak to Mówi Mój lekarz [emoji16] także podejrzewam, że o ile przyjdzie owulka to pod koniec przyszłego tygodnia [emoji6][emoji6]

Do góry