reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Alunia to kiedy testujesz w dzien kiedy powinna przyjsc@ bo ja tez mam termin@ ?tak mi przykro dziewczyny ze przyszly @ ja jeszcze mam nadzieje dopóki sie nie pojawi @ trzymam kciuki za nas wszystkie nowy miesiąc nowa nadzieja [emoji176]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, wesołych po świętach hehe
Jak tam u was samopoczucie?☺ U mnie 18dc test owulacyjny pozytywny śluzu plodnego brak i na dodatek dziś musiałam zacząć brać luteine także mi to się nigdy nie uda bo pewnie luteina hamuje mi owulacje, ale lekarz kazał mi ja brać więc biorę.... nie mam już siły na te starania w niedzielę byłam chrzestna malutkiego dziecka, w pon zjazd rodziny z dzidziusiami aż mnie serce bolało i te pytania kiedy u nas wrrrrr czy nikt nie może zrozumieć ze nie każdy ma ochotę o tym rozmawiać
Jak sobie dziewczyny radzicie?

Jak tam u was samopoczucie?[emoji5] U mnie 18dc test owulacyjny pozytywny śluzu plodnego brak i na dodatek dziś musiałam zacząć brać luteine także mi to się nigdy nie uda bo pewnie luteina hamuje mi owulacje, ale lekarz kazał mi ja brać więc biorę.... nie mam już siły na te starania w niedzielę byłam chrzestna malutkiego dziecka, w pon zjazd rodziny z dzidziusiami aż mnie serce bolało i te pytania kiedy u nas wrrrrr czy nikt nie może zrozumieć ze nie każdy ma ochotę o tym rozmawiać
Hej u mnie 19dc. U nas nie ma problemu z takimi pytaniami. Wszyscy wiedzą w jakiej sytuacji jesteśmy. Widzę że nie jestem jedyna też biorę luteine - strasznie jest to dla mnie uciążliwe [emoji53]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tam u was samopoczucie?[emoji5] U mnie 18dc test owulacyjny pozytywny śluzu plodnego brak i na dodatek dziś musiałam zacząć brać luteine także mi to się nigdy nie uda bo pewnie luteina hamuje mi owulacje, ale lekarz kazał mi ja brać więc biorę.... nie mam już siły na te starania w niedzielę byłam chrzestna malutkiego dziecka, w pon zjazd rodziny z dzidziusiami aż mnie serce bolało i te pytania kiedy u nas wrrrrr czy nikt nie może zrozumieć ze nie każdy ma ochotę o tym rozmawiać
Hej. Jeżeli bierzesz luteine przed owulacją to całkiem możliwe że ją blokujesz. Nie lepiej wybrać się na monitoring i luteine wziąść dopiero po potwierdzonej owu od 3 dnia po owu przez 10 dni? Ja tak właśnie brałam ale musiałam mieć potwierdzoną owu. Dlatego, że u mnie zdarzały się cykle że owu mialam w 21 czy nawet w 23 dniu cyklu.właśnie z takiego cyklu mam syna

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Alunia to kiedy testujesz w dzien kiedy powinna przyjsc@ bo ja tez mam termin@ ?tak mi przykro dziewczyny ze przyszly @ ja jeszcze mam nadzieje dopóki sie nie pojawi @ trzymam kciuki za nas wszystkie nowy miesiąc nowa nadzieja [emoji176]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz mam 21 dc przy cyklach 28-30 dniowych.Jak @ się nie pojawi to do 30 zrobię test.Przeważnie jak robię test to za klika godzin pojawia się @.Więc mam nadzieje, że w tym miesiącu cierpliwie zaczekam i nie bede się nie potrzebnie nakrecac.Niby trzeba mieć nadzieję zawsze i po stracie łatwiej zajść, ale to nie w każdym przypadku.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny trzeba mieć nadzieję, że się uda :) chociaż czasem wiary brakuje...teraz stres,że nie wychodzi,a jak się uda to będzie paniczny strach żeby wszystko było dobrze .... są kobiety które rodzą co roku a my? ... A my musimy walczyć...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry