reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ta @ tym razem daje mi za bardzo wycisk wczoraj brzuch i zawroty a dzis glowa mi peka jak cholera a do tego jak na mnie dosc mocno obfita. Teraz tak siedze i mysle ze w przyszlym miesiacu wypasc ma mi na 14.05 i jestem zla bo jade na komunie chrzesniaczki wrrrrr i to ponad 2h jazdy w jedna strone.
No chyba ze nie przyjdzie juz zapowiedzialam mojemu kochatkowi zeby zapalki mial bo beda mu potrzebne na podtrzymanie powiek he he.

Może bym tak pomyślała,ale owu potwierdzona więc nadziei już brak :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia nic straconego. Poczekaj do terminu @. Ja też zrobiłam test za wcześnie bo 8dpo i test niby czuły wyszedł negatywny. A w dodatku mówiłam że na pewno czuję że dostanę okres bo bolał mnie dziwnie brzuch. W dniu miesiączki zrobiłam jeszcze jeden test i wyszły dwie blade kreski. Na moim przypadku widać że warto poczekać żeby za wcześnie się nie denerwować. Trzymam kciuki bo z tymi testami różnie bywa.

reklama
Do góry