reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Myslalam ze te swieta beda najpiekniejsze wczoraj mialam miec @ szczesliwa bylam bo nie mam jej ale po zrobieniu dzis testu jestem zmartwiona test negatywny a @ brak.
Chyba cos mi sie pochrzanilo w organiźmie.
Kochana, a moze jeszcze za wczesnie na test. Moze owu Ci sie przesunela. Najlepiej zrob jutro bete.

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Myslalam ze te swieta beda najpiekniejsze wczoraj mialam miec @ szczesliwa bylam bo nie mam jej ale po zrobieniu dzis testu jestem zmartwiona test negatywny a @ brak.
Chyba cos mi sie pochrzanilo w organiźmie.
U mnie w tym cyklu przyszla dzien wczesniej ehhh... :( grudzien niestety nie nasz.

Moze jeszcze nie wszystko stracone? Ja zawsze sie ludze choc wychodze na tym srednio...

Za to swiateczne pytania typu jak wam idzie dopowadzaja mnie do szalu... :(

Ja też co miesiąc.. rozczarowanie masakra, moja też przyszła bez żadnych objaw i się spóźniła, robiąc tylko nadzieję.. fakt już na całe szczęście się kończy ale nie nie nastawiam. Chyba zaczynam się przyzwyczajać ze się nie uda wcale.. 9 miesiąc mija starań dość. Zawsze powtarzam sobie ze luzik dam radę ale niestety i tak się o tym myśli nie da się nie myśleć..

Dziewczyny testujace 3mam mocno kciuki [emoji9]

Brzuchatki jak się czujecie ?

Dziewczyny jak po świętach? ;)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też co miesiąc.. rozczarowanie masakra, moja też przyszła bez żadnych objaw i się spóźniła, robiąc tylko nadzieję.. fakt już na całe szczęście się kończy ale nie nie nastawiam. Chyba zaczynam się przyzwyczajać ze się nie uda wcale.. 9 miesiąc mija starań dość. Zawsze powtarzam sobie ze luzik dam radę ale niestety i tak się o tym myśli nie da się nie myśleć..

Dziewczyny testujace 3mam mocno kciuki [emoji9]

Brzuchatki jak się czujecie ?

Dziewczyny jak po świętach? ;)

@ mało łaskawe ostatnio dla nas staraczek ;) nie chcą sie odwalić na te kilka miesięcy ;)

święta jak święta, jeden temat na tapecie, wiec posiedzieliśmy u rodziców i fru do domu... po co się złościć i tłumaczyć w koło to samo, jak nikt nie rozumie.

@ mało łaskawe ostatnio dla nas staraczek ;) nie chcą sie odwalić na te kilka miesięcy ;)

święta jak święta, jeden temat na tapecie, wiec posiedzieliśmy u rodziców i fru do domu... po co się złościć i tłumaczyć w koło to samo, jak nikt nie rozumie.
Też przez to przechodziłam chodź rodzina mało na ten temat mówi.. Chyba im się już znudziło, ale w pracy dość często to słyszę masakra.. tylk dołuja człowieka bardziej ..

reklama
Z rodziną tak już jest @xssenia .Mi to jeszcze potrafią dowalic ze za malo się staramy. Wogole całe te święta były dla mnie przygnębiające [emoji52] jeszcze nie testowalam ,bo 9 dni do @, a już czuje ,ze nic z tego nie będzie.Nawet jak pytam M czy wierzy w to ,ze będziemy mieli kiedyś dziecko mówi ze nie .Jeszcze się ostatnio dowiaduje ,ze ta osoba wpadła tamta,załamka. Ci co nie chcą mają, a tu półtorej roku i dupa.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry