reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny trzeba mieć nadzieję, że się uda :) chociaż czasem wiary brakuje...teraz stres,że nie wychodzi,a jak się uda to będzie paniczny strach żeby wszystko było dobrze .... są kobiety które rodzą co roku a my? ... A my musimy walczyć...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie na osiedlu jest taka kobieta 5 dziecko w drodze. Każde z kimś innym. Pali, pije i gdzie tu sprawiedliwość?? A strach do końca życia będzie mam towarzyszył.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie na osiedlu jest taka kobieta 5 dziecko w drodze. Każde z kimś innym. Pali, pije i gdzie tu sprawiedliwość?? A strach do końca życia będzie mam towarzyszył.

Też mnie to zastanawia [emoji52]. Niektórzy nie dbają o swoje zdrowie palą ,piją,a ciaza przebiega wzorowo.
Zachodzą bez żadnego problemu ,a tu człowiek nie pali ,pije alkohol okazjonalnie ,bierze witaminy,a jak zajdzie to jak cudem donosi to może chore być [emoji53]. Nie wiem czemu to tak jest na tym świecie poukładane nie sprawiedliwie. Kiedyś myślałam, a fajnie by było mieć dziecko we wrześniu na rocznicę ślubu ,a teraz będę szczęśliwa jak wogule się uda .

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Też mnie to zastanawia [emoji52]. Niektórzy nie dbają o swoje zdrowie palą ,piją,a ciaza przebiega wzorowo.
Zachodzą bez żadnego problemu ,a tu człowiek nie pali ,pije alkohol okazjonalnie ,bierze witaminy,a jak zajdzie to jak cudem donosi to może chore być [emoji53]. Nie wiem czemu to tak jest na tym świecie poukładane nie sprawiedliwie. Kiedyś myślałam, a fajnie by było mieć dziecko we wrześniu na rocznicę ślubu ,a teraz będę szczęśliwa jak wogule się uda .

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Widzisz takie życie niesprawiedliwe. Ale my nie mamy na to wpływu. Myślałam że zajście w ciaze będzie takie proste. A to wcale tak nie jest. Ciągle pod górkę [emoji53]

Hej dziewczyny, głowa do góry gdzie nasze pozytywy ☺ nie przekazujmy sb złych emocji będzie dobrze☺ hehe ja już gadam do pęcherzyka żeby pękł bo go sama zagniote haha☺ będzie dobrze zobaczycie ja już mam nową siłę i nadzieję ☺ co ma być to będzie ☺

U mnie 5dc. Do tego kwas foliowy i wit b12 dwokrotnie ponad norme takze nie wiem co jest grane. Hsg najwczesniej za miesiac bo w tym cyklu sie niestety nie zgralismy z doktorkiem, a nie chce zeby ktos inny grzebal mi w jajowodach. Jestem na etapie odstawiania encortonu, bo biore go na marne w tym momencie. Nie ma ciazy wiec truc sie nie bede. Jak bedzie mial pomoc to pomoze nawet jak zaczne brac od pozytywnego testu. I
U mnie za tydzien owulka (idziemy na wesele takze lampka wina do obiadu i moze co z tego bedzie:p na chwilke do domu zagladniemy zeby nie bylo ze na przyjeciu cudujemy :-D :-D :-D )

Ja juz ani sie nie zloszcze, ani nie ciesze.
Nie mam na to wplywu jak widac, kolezanki i znajome a to wozki, a to brzuch pierwszy lub kolejny.. Inni ludzie sie mnoza jak koty, a my stoimy w miejscu (przepraszam za porownanie, moze troche zle zabrzmialo ale znam kilka takich pseudo rodzinek co patola na maxa a dzieci stado....przyslowiowy mi sie wtedy w kieszeni otwiera jak to widze).

Jutro idziemy na badanie zalogi malza. Mam ciche nadzieje ze wojsko w pelni sprawne wiec trzymajcie mocno kciuki :)

U mnie 5dc. Do tego kwas foliowy i wit b12 dwokrotnie ponad norme takze nie wiem co jest grane. Hsg najwczesniej za miesiac bo w tym cyklu sie niestety nie zgralismy z doktorkiem, a nie chce zeby ktos inny grzebal mi w jajowodach. Jestem na etapie odstawiania encortonu, bo biore go na marne w tym momencie. Nie ma ciazy wiec truc sie nie bede. Jak bedzie mial pomoc to pomoze nawet jak zaczne brac od pozytywnego testu. I
U mnie za tydzien owulka (idziemy na wesele takze lampka wina do obiadu i moze co z tego bedzie:p na chwilke do domu zagladniemy zeby nie bylo ze na przyjeciu cudujemy :-D :-D :-D )

Ja juz ani sie nie zloszcze, ani nie ciesze.
Nie mam na to wplywu jak widac, kolezanki i znajome a to wozki, a to brzuch pierwszy lub kolejny.. Inni ludzie sie mnoza jak koty, a my stoimy w miejscu (przepraszam za porownanie, moze troche zle zabrzmialo ale znam kilka takich pseudo rodzinek co patola na maxa a dzieci stado....przyslowiowy mi sie wtedy w kieszeni otwiera jak to widze).

Jutro idziemy na badanie zalogi malza. Mam ciche nadzieje ze wojsko w pelni sprawne wiec trzymajcie mocno kciuki :)
Hej. Jestem tu nowa ale widzę ze dokładnie w tym samym momencie cyklu -5dc :) tez czekam na przyszły tydzień i będziemy działać... jestem juz 3 cykle po łyżeczkowaniu. Trzymam kciuki żebyśmy za 3tyg zobaczyły 2 kreski :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry