reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Inezka ale super! Gratuluję wnusi i niech rośnie zdrowo :)

Pyzunia czasami tak niestety jest, że nie ma żadnych niepokojących objawów a kończy się tak a nie inaczej :( ja np. wiedziałam że wyniki usg są złe, że dziecku może w każdej chwili serduszko się zatrzymać a i tak nie miałam żadnych objawów kiedy się tak stało...

Kasia trzymam kciuki za przyszłotygodniowe prenatalne :) my dziś po południu jedziemy na połówkowe 3d i mam nadzieję, że będzie wszystko ok :)
Jeeej to już połówkowe? [emoji7] Koniecznie się pochwal! [emoji110][emoji173]

w57v3e3kdnfl41ek.png

dziewczynki :) :) pytanie z zupełnie innej beczki... moja chrześnica ma w maju komunię świętą...
ile teraz się daje na komunie? zupełnie nie wiem jak to ugryźć...
Ja w zeszłym roku miałam komunię chrześniaczki Ale z prezentami nie szaleliśmy- jak na komunię dają po parę tysięcy to na ślub trzeba auto lub mieszkanie szykować [emoji23] My z chrzestnym prezenty zrobiliśmy na ok 500zł [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

mfifi04 mierzysz temperaturę? Robisz testy czy monitoring? Ja wczoraj zaczęłam badać szyjke i bardzo chciałabym się nauczyć :) Donga biorę w tym cyklu również i śluzu jest o wiele więcej niż poprzednio :) Dziś mam 9dc i korci mnie podejść do lekarza żeby chociaż sprawdził czy owu będzie :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@KaSia86 , @Millo po połówkowym u mnie tak pół na pół.. Tak jak przeczuwałam na tą chwilę z serduszkiem nie jest na 100% wszystko w porządku (a jak mówiłam mamie i mężowi, że mam jakieś takie przeczucie przez te słabe ruchy to się śmiali że wymyślam a jednak coś jest na rzeczy!). Jedna z zastawek nie domyka się i krew się cofa, ale lekarz mówi że do któregoś tygodnia (z tego wszystkiego już zapomniałam do którego) to się może domknąć. Jeśli nie, to niestety dziecko będzie miało wadę serduszka, choć powiedział że z wszystkich zastawek akurat niedomykalność tej jest najmniej groźna w życiu. No ale jednak... Mam to kontrolować, czeka nas konsultacja kardiologiczna i echo serca maluszka.
Poza tym wszystko dobrze, pomiary w normie jak na ten tc, no i spodziewamy się synka :)

reklama
@KaSia86 , @Millo po połówkowym u mnie tak pół na pół.. Tak jak przeczuwałam na tą chwilę z serduszkiem nie jest na 100% wszystko w porządku (a jak mówiłam mamie i mężowi, że mam jakieś takie przeczucie przez te słabe ruchy to się śmiali że wymyślam a jednak coś jest na rzeczy!). Jedna z zastawek nie domyka się i krew się cofa, ale lekarz mówi że do któregoś tygodnia (z tego wszystkiego już zapomniałam do którego) to się może domknąć. Jeśli nie, to niestety dziecko będzie miało wadę serduszka, choć powiedział że z wszystkich zastawek akurat niedomykalność tej jest najmniej groźna w życiu. No ale jednak... Mam to kontrolować, czeka nas konsultacja kardiologiczna i echo serca maluszka.
Poza tym wszystko dobrze, pomiary w normie jak na ten tc, no i spodziewamy się synka :)
Oczywiście będzie wszystko dobrze :) kochana nie ma innej możliwości :) kardiolog tylko to potwierdzi a Ty się nie martw na zapas :) gratuluję synka :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry