reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
zafasolkowane dziewczynki ile po owu pobierałyście bete pierwszą (jeśli pobierałyście...) bo sie waham czy iść jutro czy jeszcze zaczekać...
Ja zazwyczaj w 11-12dpo robiłam pierwszą betę :)

@Millo na to wygląda że będzie parka :) a różnica wieku wszyscy właśnie mówią że fajna, zresztą sami tak planowaliśmy choć przyznam że mnie powoli zaczyna stresować ogrom pracy jaki się szykuje bo córcia ostatnio szaleje na maxa i oka z niej spuścić nie można ;)

zrobię w takim razie w przyszłym tyg, nie bede o tym mysleć, nich sie dzieje wola nieba :D

Dorcia u mnie na 2 monitoringu (13dc) pechole pękly zaraz przed, nie chciały zaczekac na fotke :D

Tylko że cykl miał 20 dni...myślisz czy nie będzie za późno?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę, że ten 20dniowy cykl mógł być u Ciebie wyjątkowo taki krótki, może bezowulacyjny albo owulacja bardzo wczesna. Bo pisałaś chyba że nie miałaś takich wcześniej? A jeśli okazałoby się, że jesteś świeżo po owulacji to też jest szansa że ginekolog to zobaczy, bo blisko po owulacji widoczny jest płyn z pękniętego pęcherzyka w zatoce Douglasa :) a podejrzewasz, że możesz już być po owulacji?
ja zawsze pierwszy monit miałam ok. 8-9 dc , a kolejny właśnie zazwyczaj 12-13 dc :)

reklama
Myślę, że ten 20dniowy cykl mógł być u Ciebie wyjątkowo taki krótki, może bezowulacyjny albo owulacja bardzo wczesna. Bo pisałaś chyba że nie miałaś takich wcześniej? A jeśli okazałoby się, że jesteś świeżo po owulacji to też jest szansa że ginekolog to zobaczy, bo blisko po owulacji widoczny jest płyn z pękniętego pęcherzyka w zatoce Douglasa :) a podejrzewasz, że możesz już być po owulacji?
ja zawsze pierwszy monit miałam ok. 8-9 dc , a kolejny właśnie zazwyczaj 12-13 dc :)
Właśnie myślę,że już po :) ale okej sprawdzimy to :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry