reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Inezka ale super! Gratuluję wnusi i niech rośnie zdrowo :)

Pyzunia czasami tak niestety jest, że nie ma żadnych niepokojących objawów a kończy się tak a nie inaczej :( ja np. wiedziałam że wyniki usg są złe, że dziecku może w każdej chwili serduszko się zatrzymać a i tak nie miałam żadnych objawów kiedy się tak stało...

Kasia trzymam kciuki za przyszłotygodniowe prenatalne :) my dziś po południu jedziemy na połówkowe 3d i mam nadzieję, że będzie wszystko ok :)

reklama
dziewczynki :) :) pytanie z zupełnie innej beczki... moja chrześnica ma w maju komunię świętą...
ile teraz się daje na komunie? zupełnie nie wiem jak to ugryźć...

dziewczynki :) :) pytanie z zupełnie innej beczki... moja chrześnica ma w maju komunię świętą...
ile teraz się daje na komunie? zupełnie nie wiem jak to ugryźć...
Roznie daja. Nawet 2000zl. Ja mam za rok komunie chrzesnicy i zastanawiam sie nad kupnem dla niej laptopa. Duzo zalezy tez ile na kogo stac.

f2w3yx8d8eesu797.png

Xssenia ja mam komunię córki w tym roku ale szczerze to nigdy się nie zastanawiałam ile się daje. Kogo na co stać. Moja córka ogłosiła że zbiera na teleskop i chciałaby aby każdy kto może troszkę jej pomógł. Ja powiedziałam gościom tylko tyle że nie chcę tabletów i telefonów. Wolałby zestaw fajnych książek.

Działasz codziennie czy co dwa dni? Hmm...ja też nie wiem kiedy owu u mnie więc codziennie się przytulamy :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzialamy przedewszystkim jak mamy ochote a i czesto bywa ze maz jest zmeczony bo dziennie wstaje o 4.30 i po pracy jezdzi tez na dzialke roznie z tymi sprawami bywa u nas.

reklama
Mialam odczekac 2 miesiaczki ale nie wytrzymalam i po 1 zaczelismy.
Ja w tamtej ciazy nie mialam zadnych boli brzucha czy plamien niby wszystko idealnie a przeszlam pieklo z diagnozami ( od pozamacicznej przez blixniacza strata jednego dzieciatka bicie serca drugiego i do straty drugiego)
Miffi ja czuje sie fizycznie ok psychicznie kuleje czasem. Nadal jestem na l4 do 24 jak narazie.
Teraz wiosna to i duzo na dzialce dzialam mam nadzieje ze to nie zaszkodzi bo i zdarza sie ciezsze rzeczy robic.

Zafasolkowane moje kochane trzymam kciuki za Was. Uszy do gory . Kochane jak nie my to kto.
Cieszę się że napisałaś. Cały czas siedziałas mi w głowie. Jakoś się ułoży.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry