reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Inezkak, Millo trzymam kciuki za bete:)

Dzieci już w przedszkolu, mąż w garażu grzebie a ja kawkę zaraz sobie zrobię:)
Od dziś zaczełam mierzyć temperaturę, zobaczymy co z tego wyjdzie, bo ja raczej z tych mało systematycznych:)

@Bafinka @rozmaryn jak tam córcie? Wszystko dobrze u Was? Zagladacie tu jeszcze?

Kamkaz Doris? Co u Was? Beti??

Baslan Hajmal jak się czujecie dziewcZyny?

k0kdj44jit133s3w.png

km5stv73hx4t59k1.png

@Bafinka @rozmaryn jak tam córcie? Wszystko dobrze u Was? Zagladacie tu jeszcze?

Kamkaz Doris? Co u Was? Beti??

Baslan Hajmal jak się czujecie dziewcZyny?

k0kdj44jit133s3w.png

km5stv73hx4t59k1.png

Hej :) U mnie wszystko ok, czuję się dobrze, mdłości raczej minęły z uciążliwych objawów została senność ;) 29.03 kolejna wizyta i tak czekam z niecierpliwością ;) Po tej wizycie jak wszystko będzie ok, to powiemy o ciąży teściom i poinformuję szefostwo w pracy ;) A jak Julek i Rózia? :)
Tez jestem ciekawa co u dziewczyn. @chciejka32 tez dawno się nie odzywała, a o @Beti39 już nie wspomnę, ciekawe czy u niej wszystko ok z ciążą. No i @Luxuorius też nam zamilkła :p

Dorcia:** Ty mi tu mow jak u Ciebie? Ktory dzien cyklu?Owulka na dniach chyba?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
12dc :) nie wiem kiedy owulka :) idę na żywioł :D sexy codziennie :) w myśl kalendarza była wczoraj bo cykl trwał 24 dni :) dla pewności jeszcze podzialamy [emoji14] tak bardzo chciałabym do Ciebie dołączyć na grudniowkach :) w razie co grzej mi miejsce :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

W dodatku trochę odpoczywam od myśli kiedy owulacja,czy się uda ...umysł zajelam ogarnianiem ogrodu i całymi dniami w nim siedzę,nie mam czasu analizować i lepiej mi z tym :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry