reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Mam 23dc zrobiłam dziś progresteron wyszła mi 2,950 normy mam takie
Faza pęcherzy...-0.057-0.893
Faza owulacyjna-0.121-12.0
Faza lutealna-1.83-23.90
Ktoś mi powie o co tu chodzi?
Prolaktyne mam 26.301 normy
6-29,90

Pomocy!!!!

Ostatnia edycja:
Witaj, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty.. :( trzymam kciuki by ten cykl był dla Was szczęśliwy i by szybko się udało zobaczyć dwie kreseczki :)

Ewela dzięki:) Tak, mam nadzieje, że my wszystkie zobaczymy dwie kreski i, że urodzimy sliczne dziedziaczki:)

Witaj Magda:*Przykro mi..:(a wiadomo co moglo byc przyczyna?

Nestety nie znamy przyczyny. Ale mam nadzieję że się to nie powtórzy.
Hej :) bardzo mi przykro :( i w pełni Cię rozumiem...to straszne,że jest nas tak dużo :(

Dorcia, oj tak strasznie nas dużo tutaj. Ale wierzę że nasze Aniołki opiekują się nami i niedługo znów bedziemy się mogły cieszyć ciążą:)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mam 23dc zrobiłam dziś prolaktyne wyszła mi 2,950 normy mam takie
Faza lutealna-1.83-23.90
6-29,90

Pomocy!!!!
26,301 to twój wynik?? miałaś kiedykolwiek problemy z poziomem prolaktyny??

Moje Kochane dziewczynki jestem przeszczesliwa [emoji38][emoji38] jestem juz po wizycie i wszystko super widziałam moje małe wielkie szczęście z serduszkiem walacym jak dzwon [emoji7][emoji178][emoji178][emoji178] co za wzruszająca chwila myślałam że się tam rozwyje ze szczęścia [emoji1][emoji1][emoji1] teraz to już musi być tylko dobrze nie ma innej opcji i w listopadzie powitamy naszego nowego członka rodzinki [emoji1][emoji7][emoji178]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Mam 23dc zrobiłam dziś prolaktyne wyszła mi 2,950 normy mam takie
Faza lutealna-1.83-23.90
6-29,90

Pomocy!!!!
A to pierwsze to nie jest czasem progesteron? Normy nie bardzo pasują do prolaktyny... Jeśli to progesteron to moim zdaniem zdecydowanie za niski i nie było u Ciebie owulacji. Moja lekarka mówi, że w 7-8 dpo min 5 świadczy o przebytej owulacji.
Co do prolaktyny to nie pomogę bo nigdy tak późno nie badałam więc się nie znam (miałam zaleconą badać w 3 dc).

@Marta1985@ super! Gratuluję :)

@Magada*** witaj,przykro mi że i Ciebie spotkała strata dziecka.. Trzymam kciuki za Was :)

Moje Kochane dziewczynki jestem przeszczesliwa [emoji38][emoji38] jestem juz po wizycie i wszystko super widziałam moje małe wielkie szczęście z serduszkiem walacym jak dzwon [emoji7][emoji178][emoji178][emoji178] co za wzruszająca chwila myślałam że się tam rozwyje ze szczęścia [emoji1][emoji1][emoji1] teraz to już musi być tylko dobrze nie ma innej opcji i w listopadzie powitamy naszego nowego członka rodzinki [emoji1][emoji7][emoji178]

xnw4s65gte9hv7ri.png
Świetna wiadomość![emoji7] Teraz już Rośnijcie zdrowo i spokojnie [emoji173]

w57v3e3ktmvwxeii.png

reklama
A to pierwsze to nie jest czasem progesteron? Normy nie bardzo pasują do prolaktyny... Jeśli to progesteron to moim zdaniem zdecydowanie za niski i nie było u Ciebie owulacji. Moja lekarka mówi, że w 7-8 dpo min 5 świadczy o przebytej owulacji.
Co do prolaktyny to nie pomogę bo nigdy tak późno nie badałam więc się nie znam (miałam zaleconą badać w 3 dc).

@Marta1985@ super! Gratuluję :)

@Magada*** witaj,przykro mi że i Ciebie spotkała strata dziecka.. Trzymam kciuki za Was :)
Hmm i co ja mam teraz zrobic?właśnie miałam problem wychwycic owulacje w tym cyklu i cały czas boli mnie lewy jajnik chyba muszę jutro do gina smignac
Tak to był progresteron pomyliłam się przepraszam

Do góry