Bylaby parka fajnie ja sie moze dowiem w srode przed swietami, bedzie 18tyg.. Zobaczymy ale przeczuc zadnych nie mialam..Kawaler, Super! [emoji7] Ja coś ostatnio przeczuwam że Baba będzie [emoji12]
reklama
Hehe ja tylko dyskretnie zapytalam a on od razu prawdopodobnie chlopak, pokazal cos miedzy nogami ale powiedzial zeby sie nie nastawiac jeszcze bo to szybko jeszcze jest powiedziane.. Ale to lekarz ktory robi prenatalne to mysle ze sie nie pomylil.No to na Twoim miejscu jeśli na usg prenatalnym nie będzie nic niepokojącego to testy pappa bym sobie darowała ja w ciąży którą straciłam miałam wynik beznadziejny bo jakoś tak było, że jedna wada ryzyko 1:2, druga chyba 1:6 a ZD 1:300. Ale wtedy wiedziałam, że dziecko ma prawdopodobnie wadę (zresztą inną niż te których ryzyko w testach wyliczają).
W ciąży z córką i teraz w tej wyniki usg były okej, więc pappa też wyszły dobrze. Teraz mam nawet lepsze wyniki niż jak byłam w ciąży z córcią bo jedna wada ryzyko ok. 1:12000, a pozostałe dwie ryzyko mniejsze niż 1:20000. Także myślę, że jak wyniki usg u Ciebie będą dobre(a na pewno będą) to nie wydawałabym kasy na testy pappa bo i tak zapewne wyjdą ładne
Anik super, że wszystko dobrze ciekawe czy płeć się potwierdzi ja z tych nerwów jakie miałam przed usg nawet zapomniałam zapytać czy już coś tam widać hehe
aneta_ck
Fanka BB :)
Inezka a czy Ty dostałaś okres po poronieniu? Mi po stracie w 12 tyg jeszcze około 4.5 tyg test pozytywny wychodził czyli beta musiała być wyzsza. Nie wiem jak wysoka bo lekarz mi nie mówił ale jeszcze na teście było widać drugą kreseczke.
Nie kochana nie dostałam okresu ale ro ilam test w środę i byla jedna kreska a w poniedzialek dwieInezka a czy Ty dostałaś okres po poronieniu? Mi po stracie w 12 tyg jeszcze około 4.5 tyg test pozytywny wychodził czyli beta musiała być wyzsza. Nie wiem jak wysoka bo lekarz mi nie mówił ale jeszcze na teście było widać drugą kreseczke.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
No wlasnie Inezka..moze Ci beta jeszcze spada ta z poronienia?Nie pomyslalam o tym
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
aneta_ck
No to spokojnie powtórz po dwóch dniach i jak będzie przyrost to wiadomo co i jak. Trzymam kciukiNie kochana nie dostałam okresu ale ro ilam test w środę i byla jedna kreska a w poniedzialek dwie
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Kurde tak mi przykroMoja beta 0,10 niestety, tylko nie wiem skąd te testy z bladziochem
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Millo
Zaanetko przykro mia ile jestes po poronieniu?
Pisalas wtedy ze 2 kreseczka po 15 min..wiec to pewnie odpowiedz..Test musial byc bardzo czuly albo wlasnie taki klamiący
Pisalas wtedy ze 2 kreseczka po 15 min..wiec to pewnie odpowiedz..Test musial byc bardzo czuly albo wlasnie taki klamiący
Ostatnia edycja: