reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kawaler, Super! [emoji7] Ja coś ostatnio przeczuwam że Baba będzie [emoji12]

w57v3e3ktmvwxeii.png
Bylaby parka;) fajnie:) ja sie moze dowiem w srode przed swietami, bedzie 18tyg.. Zobaczymy;) ale przeczuc zadnych nie mialam..

reklama
No to na Twoim miejscu jeśli na usg prenatalnym nie będzie nic niepokojącego to testy pappa bym sobie darowała :) ja w ciąży którą straciłam miałam wynik beznadziejny bo jakoś tak było, że jedna wada ryzyko 1:2, druga chyba 1:6 a ZD 1:300. Ale wtedy wiedziałam, że dziecko ma prawdopodobnie wadę (zresztą inną niż te których ryzyko w testach wyliczają).
W ciąży z córką i teraz w tej wyniki usg były okej, więc pappa też wyszły dobrze. Teraz mam nawet lepsze wyniki niż jak byłam w ciąży z córcią bo jedna wada ryzyko ok. 1:12000, a pozostałe dwie ryzyko mniejsze niż 1:20000. Także myślę, że jak wyniki usg u Ciebie będą dobre(a na pewno będą:)) to nie wydawałabym kasy na testy pappa bo i tak zapewne wyjdą ładne :)

Anik super, że wszystko dobrze :) ciekawe czy płeć się potwierdzi :) ja z tych nerwów jakie miałam przed usg nawet zapomniałam zapytać czy już coś tam widać hehe :D
Hehe ja tylko dyskretnie zapytalam a on od razu prawdopodobnie chlopak, pokazal cos miedzy nogami ale powiedzial zeby sie nie nastawiac jeszcze bo to szybko jeszcze jest powiedziane.. Ale to lekarz ktory robi prenatalne to mysle ze sie nie pomylil.

Inezka a czy Ty dostałaś okres po poronieniu? Mi po stracie w 12 tyg jeszcze około 4.5 tyg test pozytywny wychodził czyli beta musiała być wyzsza. Nie wiem jak wysoka bo lekarz mi nie mówił ale jeszcze na teście było widać drugą kreseczke.

k0kdj44jit133s3w.png

km5stv73hx4t59k1.png

Inezka a czy Ty dostałaś okres po poronieniu? Mi po stracie w 12 tyg jeszcze około 4.5 tyg test pozytywny wychodził czyli beta musiała być wyzsza. Nie wiem jak wysoka bo lekarz mi nie mówił ale jeszcze na teście było widać drugą kreseczke.

k0kdj44jit133s3w.png

km5stv73hx4t59k1.png
Nie kochana nie dostałam okresu ale ro ilam test w środę i byla jedna kreska a w poniedzialek dwie

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zaanetko przykro mi:(a ile jestes po poronieniu?
Pisalas wtedy ze 2 kreseczka po 15 min..wiec to pewnie odpowiedz..Test musial byc bardzo czuly albo wlasnie taki klamiący:(
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry