reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

A ja dziewczyny wierze w to ze nam rozne rzeczy są pisane..tak samo jak to ze Dusza dziecka sama wybiera przyszlych rodzicow (jest wiele ksiazek i info w necie na ten temat) i wierze ze te nasze stracone dzieci do nas wroca TE SAME. Ze to co sie stalo/dzieje jest dla nas po prostu lekcja.
Tak mi łatwiej zyc:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mam te same podejście :) kochana temperaturę mierzysz? :) czekam na efekty Twojej pracy :) ja dziś 3 dzień @ :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dorcia ja biore:)tak on podnosi progrsteron :)bralam przed poronieniem przez 3 cykle (tyle trzeba brac i przerwa)i od razu zaszlam.Mierze temp.Poki co tak
Screenshot_2017-03-13-09-22-35.png

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_2017-03-13-09-22-35.png
    Screenshot_2017-03-13-09-22-35.png
    67,4 KB · Wyświetleń: 164
Moje Kochane nie robiłam juz bety bo stwierdziłam ze musi być dobrze i nie mogę się tak stresować [emoji5]
Pozatym w sobotę byłam na IP bo te moje brazowe plamienia zrobiły się troszkę czerwone wiec się strasznie przestraszyłam i wybrałam się odrazu do szpitala na szczęście Pani doktor odrazu zrobiła mi USG i powiedziała ze jest wszystko ok jak na ten etap ciazy i trzeba cierpliwie czekać a takie plamienia się bardzo często zdarzają i mogą być wynikiem zagniezdzania się zarodka [emoji5] mam taką nadzieję [emoji5] juz mi oczywiście plamienia przeszły nic mnie nie boli i czekam na wizytę do 21.03 pełna pozytywnych myśli [emoji5]
Mam mdłości bolące sutki zachcianki a jak już jem to na co miałam ochotę to po paru kesach jestem juz pełna i nie mam ochoty na więcej [emoji5]
Będzie dobrze czuje to [emoji5][emoji5][emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Dziewczynki a jak staranka która pierwsza testuje bo ja bardzo mocno cały czas trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Hejka☺ dwa tygodnie po owulacji ja testuję, zobaczymy, chyba zbliża mi się owulacja bo moje tesciki pokazują coraz bardziej czerwoną drugą kreche od dziś działamy z mężem codziennie haha:cool2::biggrin2:

Do góry