reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@ daje mi w kość :( dziś bardzo mocno się leje więc bez sił jestem :) ale pocieszam się tym że zaraz minie i będę się mogła starać :) ostatni cykl żeby urodzić w tym roku :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo Ci współczuję, pierwsza @ też mialam bardzo mocno.. Bardzo chciałam urodzić w tym roku, ale nadzieje już straciłam. Jeszcze kilka dni do @ a brzuch pobolewa więc myślę że przyjdzie ta głupia małpa

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo Ci współczuję, pierwsza @ też mialam bardzo mocno.. Bardzo chciałam urodzić w tym roku, ale nadzieje już straciłam. Jeszcze kilka dni do @ a brzuch pobolewa więc myślę że przyjdzie ta głupia małpa

Oby nie przyszła :) zamówiłam sobie donga i w tym cyklu zobaczę czy jest taki fajny :)

Dong Quai - dzięgiel chiński :) on wspomaga owulacje i bierze się go od 4dc do 1-2 po owulacji :) poczytaj w necie :) tu na forum Staraczek są z niego zadowolone :)

Dong Quai - dzięgiel chiński :) on wspomaga owulacje i bierze się go od 4dc do 1-2 po owulacji :) poczytaj w necie :) tu na forum Staraczek są z niego zadowolone :)

Poczytam ;) ja nigdy nie wiem kiedy mam owulacje, wszystko mnie myli a testów owu nie stosowalam jeszcze :) jejku wszystko jest takie ciężkie..

Poczytam ;) ja nigdy nie wiem kiedy mam owulacje, wszystko mnie myli a testów owu nie stosowalam jeszcze :) jejku wszystko jest takie ciężkie..

Może kup sobie te testy :) albo umów się do lekarza na monitoring :) mnie kusi w tym miesiącu właśnie monitoring :)

I uwierz kochana,że wszystko będzie dobrze :) też mam chwilę załamania,ale to przejściowy etap :) gdyby nie te forum to chyba bym zwariowala :) a tu dziewczyny potrafią podnieść człowieka :)

Może kup sobie te testy :) albo umów się do lekarza na monitoring :) mnie kusi w tym miesiącu właśnie monitoring :)

Myślę że może kupię :) myślę też o monitoringu ale ostatnio byłam u lekarza i mialam wysoka prolaktyne brałam leki spadła i jeśli się nie uda to się wybiorę, w tamtym miesiącu prawdopodobnie nie mialam owulacji bo lekarz nie widział pęcherzyka.. Ale to przez to prolaktyne

I uwierz kochana,że wszystko będzie dobrze :) też mam chwilę załamania,ale to przejściowy etap :) gdyby nie te forum to chyba bym zwariowala :) a tu dziewczyny potrafią podnieść człowieka :)

To prawda potrafią :) ja też bardzo się cieszę że tu jestem z Wami. Tylko ciężko mi myśleć pozytywnie 7 miesięcy się staramy i nic a na dodatek teraz w marcu miałabym już rodzić :( jak o tym myślę to serce mi pęka..

reklama
Do góry