reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@ daje mi w kość :( dziś bardzo mocno się leje więc bez sił jestem :) ale pocieszam się tym że zaraz minie i będę się mogła starać :) ostatni cykl żeby urodzić w tym roku :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo Ci współczuję, pierwsza @ też mialam bardzo mocno.. Bardzo chciałam urodzić w tym roku, ale nadzieje już straciłam. Jeszcze kilka dni do @ a brzuch pobolewa więc myślę że przyjdzie ta głupia małpa

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo Ci współczuję, pierwsza @ też mialam bardzo mocno.. Bardzo chciałam urodzić w tym roku, ale nadzieje już straciłam. Jeszcze kilka dni do @ a brzuch pobolewa więc myślę że przyjdzie ta głupia małpa

Oby nie przyszła :) zamówiłam sobie donga i w tym cyklu zobaczę czy jest taki fajny :)

Dong Quai - dzięgiel chiński :) on wspomaga owulacje i bierze się go od 4dc do 1-2 po owulacji :) poczytaj w necie :) tu na forum Staraczek są z niego zadowolone :)

Dong Quai - dzięgiel chiński :) on wspomaga owulacje i bierze się go od 4dc do 1-2 po owulacji :) poczytaj w necie :) tu na forum Staraczek są z niego zadowolone :)

Poczytam ;) ja nigdy nie wiem kiedy mam owulacje, wszystko mnie myli a testów owu nie stosowalam jeszcze :) jejku wszystko jest takie ciężkie..

Poczytam ;) ja nigdy nie wiem kiedy mam owulacje, wszystko mnie myli a testów owu nie stosowalam jeszcze :) jejku wszystko jest takie ciężkie..

Może kup sobie te testy :) albo umów się do lekarza na monitoring :) mnie kusi w tym miesiącu właśnie monitoring :)

I uwierz kochana,że wszystko będzie dobrze :) też mam chwilę załamania,ale to przejściowy etap :) gdyby nie te forum to chyba bym zwariowala :) a tu dziewczyny potrafią podnieść człowieka :)

Może kup sobie te testy :) albo umów się do lekarza na monitoring :) mnie kusi w tym miesiącu właśnie monitoring :)

Myślę że może kupię :) myślę też o monitoringu ale ostatnio byłam u lekarza i mialam wysoka prolaktyne brałam leki spadła i jeśli się nie uda to się wybiorę, w tamtym miesiącu prawdopodobnie nie mialam owulacji bo lekarz nie widział pęcherzyka.. Ale to przez to prolaktyne

I uwierz kochana,że wszystko będzie dobrze :) też mam chwilę załamania,ale to przejściowy etap :) gdyby nie te forum to chyba bym zwariowala :) a tu dziewczyny potrafią podnieść człowieka :)

To prawda potrafią :) ja też bardzo się cieszę że tu jestem z Wami. Tylko ciężko mi myśleć pozytywnie 7 miesięcy się staramy i nic a na dodatek teraz w marcu miałabym już rodzić :( jak o tym myślę to serce mi pęka..

reklama
Do góry