Marta1985@
Fanka BB :)
Kochana dostaniesz niedługo zobaczysz los tez się do Ciebie uśmiechnie a później będziesz się razem z nami zamartwiac czy wszystko ok [emoji5] ja też się wczoraj dowiedziałam ze męża kuzynka jest w ciąży z drugim dzieckiem i to bez żadnego problemu bez powikłań juz planuje gdzie zrobi chrzciny [emoji54] a ja leżę w domu i się zamartwiam żeby tylko moja tragedia się nie powtórzyła jest to strasznie niesprawiedliwe ale niestety nic nie możemy w tej kwestii zdziałać jak tylko być dobrej myśli [emoji5] Trzymaj się musi być w końcu dobrze [emoji5]Nie dam rady dluzej jednak, poddaje sie. Dzisiaj dowiedzialam sie ze kolejna osoba z mojego otoczenia w ciąży. Mam dosc. Dlaczego innym sie udaje a mnie nie. Nikt z mojego najblizszego otoczenia nie porania. Jestem jedyna czarna owca. Mam dosc. Nie życzę komus zle ale niech los będzie sprawiedliwy. Cale zycie mi wszystko odbiera. Cale zycie musze o wszystko walczyc i wydzierac pazurami. Dlaczego nie moge dostac czegos dobrego od losu choć raz. To nie fair.