reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Nie dam rady dluzej jednak, poddaje sie. Dzisiaj dowiedzialam sie ze kolejna osoba z mojego otoczenia w ciąży. Mam dosc. Dlaczego innym sie udaje a mnie nie. Nikt z mojego najblizszego otoczenia nie porania. Jestem jedyna czarna owca. Mam dosc. Nie życzę komus zle ale niech los będzie sprawiedliwy. Cale zycie mi wszystko odbiera. Cale zycie musze o wszystko walczyc i wydzierac pazurami. Dlaczego nie moge dostac czegos dobrego od losu choć raz. To nie fair. :( :(
Kochana dostaniesz niedługo zobaczysz los tez się do Ciebie uśmiechnie a później będziesz się razem z nami zamartwiac czy wszystko ok [emoji5] ja też się wczoraj dowiedziałam ze męża kuzynka jest w ciąży z drugim dzieckiem i to bez żadnego problemu bez powikłań juz planuje gdzie zrobi chrzciny [emoji54] a ja leżę w domu i się zamartwiam żeby tylko moja tragedia się nie powtórzyła jest to strasznie niesprawiedliwe ale niestety nic nie możemy w tej kwestii zdziałać jak tylko być dobrej myśli [emoji5] Trzymaj się musi być w końcu dobrze [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Xssenia nie załamuj się na pocieszenie opowiem ci w skrócie moja historie i podovnie jak u ciebie wszystkie nieszczescia spotkały tylko mnie :( wyszlam za mąż pelnia szczęścia urodzilam zdrową córkę [emoji7]w 36 tyg chociaz cała ciąża to byla walka po poltora roku zostalam wdową z małym dzieckiem :( pozniej wyszlam drugi raz za mąż za czlowieka ktory mnie zdradzał juz przed ślubem do tego miał długi u ludzi o ktorych dowiedziałam sie bedac w ciazy z synkiem tu kolejna walka o ciążę tez 36 tyd.na szczescie zdrowy [emoji7] po kilku latach nie wytrzymałam i rozwód. ..miałam dosc tego .Na szczescie spotkałam na swojej drodze wspanialego faceta kilka lat mlodszy ode mnie jestesmy razem ponad osiem lat [emoji182][emoji7]pierwsze dziecko ciąża 10tydz martwa :( nastepne podejscie po trzech miesiacach udało sie mamy zdrowa córkę 4.5 latka [emoji7]i po niej starania o następne ponad trzy lata i martwa ciąża 10 tyd.poronienie trzy tygodnie temu :( i tez tak jak ty zastanawiam się kiedy skonczy sie limit moich nieszcześć

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny musi się udać każdej z Was :)

Marta ja miałam plamienia całą ciążę i tak jak pisałam krwotoki żywą czerwoną krwią większą niż okres a moja córeczka jest teraz ze mną. W ciąży straconej nie miałam żadnych plamien boli brzucha.ani nic a dzieciom przestały bić serduszka. Nie martw się odpoczywaj jak najwięcej i myśl pozytywnie.

Podczytuje Was dziewczyny bo jakoś tak do mnie to wszystko wraca. Rok temu 19.03 byliśmy na pogrzebie naszych aniołków a 23 robiłam test ciążowy z córeczką. Pamiętam ten cały rok troski o to żeby ją donosic.

Hajmal kiedy masz wizytę u gina? Trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie.

k0kdj44jit133s3w.png

km5stv73hx4t59k1.png

Trzymam kciuki [emoji110]
Dziewczyny podpowiedzcie mi z ta beta robić w poniedziałek czy odpuścić i poczekać do 21.03 na wizytę ?
Przeszperalam całego neta i faktycznie wszędzie piszą ze powyżej 6000 przyrost zwalnia podwaja się nawet po czasie dłuższym niż 96 godzin no i dzięki Bogu u mnie tak wychodzi nie chce się nie potrzebnie denerwować i czy wogole jest sens ?

xnw4s65gte9hv7ri.png
Kochana ja myślę żebyś poczekała do wizyty :) i bez nerwów napewno jest wszystko dobrze [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie dam rady dluzej jednak, poddaje sie. Dzisiaj dowiedzialam sie ze kolejna osoba z mojego otoczenia w ciąży. Mam dosc. Dlaczego innym sie udaje a mnie nie. Nikt z mojego najblizszego otoczenia nie porania. Jestem jedyna czarna owca. Mam dosc. Nie życzę komus zle ale niech los będzie sprawiedliwy. Cale zycie mi wszystko odbiera. Cale zycie musze o wszystko walczyc i wydzierac pazurami. Dlaczego nie moge dostac czegos dobrego od losu choć raz. To nie fair. :( :(
Kochana wiem co czujesz.. Ja też tak myślę jak Ty. Dużo moich znajomych jest w ciąży a ja oglądam te zdjęcia mijam ludzi z wózkami i tak smutno się w sercu robi. Zawsze pod górkę.. Ale musimy wierzyć że i kiedyś nam się uda

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma @ :( wczoraj na papierze była krew tzn bardzo mało i bolał mnie brzuch...wstaje rano a tam czysto :( test oczywiście biel vizira...może się coś dziś rozkreci później

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jednak jest @ i wszystko spokojnie,a spodziewałam się potopu :)

Wizyte mam 20- stego ale plamie srednio raz dzienie troche wiecej a potem juz jest czysto i chyba pojde zobaczyc co z maluchem sie dzieje we wtorek do innego lekarza bo psychicznie do poniedzialku bedzie mi ciezko wytrzymac.
Pamietam co przechodzilas z dzidziusiem i jak Ci bylo ciezko. Wazne ze jest wszystko dobrze. Twoja historia dodaje mi nadzieji.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wizyte mam 20- stego ale plamie srednio raz dzienie troche wiecej a potem juz jest czysto i chyba pojde zobaczyc co z maluchem sie dzieje we wtorek do innego lekarza bo psychicznie do poniedzialku bedzie mi ciezko wytrzymac.
Pamietam co przechodzilas z dzidziusiem i jak Ci bylo ciezko. Wazne ze jest wszystko dobrze. Twoja historia dodaje mi nadzieji.

A wiadomo skąd te plemienia? Z szyjki z macicy czy może jakiś krwiaczek się zrobił? Jasne że idź wcześniej. Myspałaś nad ip żeby zbadali Cię? Ja co tydz u nich byłam aż mnie caly personel na ginekologi znał. Po to maz co miesiąc płaci kupę kasy żeby o nas dbali. Myślę cały czas przez co przychodzisz i Cie podziwiam ze sie nie poddajesz i walczysz o maleństwo. Napisz jak będziesz coś wiedzieć ja podczytuje cały czas wątek:)

k0kdj44jit133s3w.png

km5stv73hx4t59k1.png

Plamienia codziennie? Koszmar. Tyle stresu. Odpoczywaj i dbaj o siebie. Daj znać co tam powiedział gin;) trzymam kciuki oby wszystko było dobrze,*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

O rety :( kurczę i tak jesteś silna babka :) i wierzę,że fasolka będzie się dzielnie trzymać jak mama :) koniecznie daj znać :)

Do góry