reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Nie dam rady dluzej jednak, poddaje sie. Dzisiaj dowiedzialam sie ze kolejna osoba z mojego otoczenia w ciąży. Mam dosc. Dlaczego innym sie udaje a mnie nie. Nikt z mojego najblizszego otoczenia nie porania. Jestem jedyna czarna owca. Mam dosc. Nie życzę komus zle ale niech los będzie sprawiedliwy. Cale zycie mi wszystko odbiera. Cale zycie musze o wszystko walczyc i wydzierac pazurami. Dlaczego nie moge dostac czegos dobrego od losu choć raz. To nie fair. :( :(
Kochana dostaniesz niedługo zobaczysz los tez się do Ciebie uśmiechnie a później będziesz się razem z nami zamartwiac czy wszystko ok [emoji5] ja też się wczoraj dowiedziałam ze męża kuzynka jest w ciąży z drugim dzieckiem i to bez żadnego problemu bez powikłań juz planuje gdzie zrobi chrzciny [emoji54] a ja leżę w domu i się zamartwiam żeby tylko moja tragedia się nie powtórzyła jest to strasznie niesprawiedliwe ale niestety nic nie możemy w tej kwestii zdziałać jak tylko być dobrej myśli [emoji5] Trzymaj się musi być w końcu dobrze [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Xssenia nie załamuj się na pocieszenie opowiem ci w skrócie moja historie i podovnie jak u ciebie wszystkie nieszczescia spotkały tylko mnie :( wyszlam za mąż pelnia szczęścia urodzilam zdrową córkę [emoji7]w 36 tyg chociaz cała ciąża to byla walka po poltora roku zostalam wdową z małym dzieckiem :( pozniej wyszlam drugi raz za mąż za czlowieka ktory mnie zdradzał juz przed ślubem do tego miał długi u ludzi o ktorych dowiedziałam sie bedac w ciazy z synkiem tu kolejna walka o ciążę tez 36 tyd.na szczescie zdrowy [emoji7] po kilku latach nie wytrzymałam i rozwód. ..miałam dosc tego .Na szczescie spotkałam na swojej drodze wspanialego faceta kilka lat mlodszy ode mnie jestesmy razem ponad osiem lat [emoji182][emoji7]pierwsze dziecko ciąża 10tydz martwa :( nastepne podejscie po trzech miesiacach udało sie mamy zdrowa córkę 4.5 latka [emoji7]i po niej starania o następne ponad trzy lata i martwa ciąża 10 tyd.poronienie trzy tygodnie temu :( i tez tak jak ty zastanawiam się kiedy skonczy sie limit moich nieszcześć

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny musi się udać każdej z Was :)

Marta ja miałam plamienia całą ciążę i tak jak pisałam krwotoki żywą czerwoną krwią większą niż okres a moja córeczka jest teraz ze mną. W ciąży straconej nie miałam żadnych plamien boli brzucha.ani nic a dzieciom przestały bić serduszka. Nie martw się odpoczywaj jak najwięcej i myśl pozytywnie.

Podczytuje Was dziewczyny bo jakoś tak do mnie to wszystko wraca. Rok temu 19.03 byliśmy na pogrzebie naszych aniołków a 23 robiłam test ciążowy z córeczką. Pamiętam ten cały rok troski o to żeby ją donosic.

Hajmal kiedy masz wizytę u gina? Trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie.

k0kdj44jit133s3w.png

km5stv73hx4t59k1.png

Trzymam kciuki [emoji110]
Dziewczyny podpowiedzcie mi z ta beta robić w poniedziałek czy odpuścić i poczekać do 21.03 na wizytę ?
Przeszperalam całego neta i faktycznie wszędzie piszą ze powyżej 6000 przyrost zwalnia podwaja się nawet po czasie dłuższym niż 96 godzin no i dzięki Bogu u mnie tak wychodzi nie chce się nie potrzebnie denerwować i czy wogole jest sens ?

xnw4s65gte9hv7ri.png
Kochana ja myślę żebyś poczekała do wizyty :) i bez nerwów napewno jest wszystko dobrze [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie dam rady dluzej jednak, poddaje sie. Dzisiaj dowiedzialam sie ze kolejna osoba z mojego otoczenia w ciąży. Mam dosc. Dlaczego innym sie udaje a mnie nie. Nikt z mojego najblizszego otoczenia nie porania. Jestem jedyna czarna owca. Mam dosc. Nie życzę komus zle ale niech los będzie sprawiedliwy. Cale zycie mi wszystko odbiera. Cale zycie musze o wszystko walczyc i wydzierac pazurami. Dlaczego nie moge dostac czegos dobrego od losu choć raz. To nie fair. :( :(
Kochana wiem co czujesz.. Ja też tak myślę jak Ty. Dużo moich znajomych jest w ciąży a ja oglądam te zdjęcia mijam ludzi z wózkami i tak smutno się w sercu robi. Zawsze pod górkę.. Ale musimy wierzyć że i kiedyś nam się uda

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma @ :( wczoraj na papierze była krew tzn bardzo mało i bolał mnie brzuch...wstaje rano a tam czysto :( test oczywiście biel vizira...może się coś dziś rozkreci później

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jednak jest @ i wszystko spokojnie,a spodziewałam się potopu :)

Wizyte mam 20- stego ale plamie srednio raz dzienie troche wiecej a potem juz jest czysto i chyba pojde zobaczyc co z maluchem sie dzieje we wtorek do innego lekarza bo psychicznie do poniedzialku bedzie mi ciezko wytrzymac.
Pamietam co przechodzilas z dzidziusiem i jak Ci bylo ciezko. Wazne ze jest wszystko dobrze. Twoja historia dodaje mi nadzieji.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wizyte mam 20- stego ale plamie srednio raz dzienie troche wiecej a potem juz jest czysto i chyba pojde zobaczyc co z maluchem sie dzieje we wtorek do innego lekarza bo psychicznie do poniedzialku bedzie mi ciezko wytrzymac.
Pamietam co przechodzilas z dzidziusiem i jak Ci bylo ciezko. Wazne ze jest wszystko dobrze. Twoja historia dodaje mi nadzieji.

A wiadomo skąd te plemienia? Z szyjki z macicy czy może jakiś krwiaczek się zrobił? Jasne że idź wcześniej. Myspałaś nad ip żeby zbadali Cię? Ja co tydz u nich byłam aż mnie caly personel na ginekologi znał. Po to maz co miesiąc płaci kupę kasy żeby o nas dbali. Myślę cały czas przez co przychodzisz i Cie podziwiam ze sie nie poddajesz i walczysz o maleństwo. Napisz jak będziesz coś wiedzieć ja podczytuje cały czas wątek:)

k0kdj44jit133s3w.png

km5stv73hx4t59k1.png

Plamienia codziennie? Koszmar. Tyle stresu. Odpoczywaj i dbaj o siebie. Daj znać co tam powiedział gin;) trzymam kciuki oby wszystko było dobrze,*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

O rety :( kurczę i tak jesteś silna babka :) i wierzę,że fasolka będzie się dzielnie trzymać jak mama :) koniecznie daj znać :)

Do góry