hajmal
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przypomnij mi kiedy poronilas? Czy miałaś robione badania na zespół anty? Czy clexane dostalas w ciemno? Konieczny był zabieg?Motywujesz mnie anetko, dzieki Tobie i innym dziewczynom mam nadzieje. Lekarz ogladal i mowil ze nie duzo tego ale nic na usg nie wynalazl, szyjke ogladal tez ze ok. Dopiero co wymaz mialam robiony wyniki w porządku. Mam zle doswiadczenie z lokalnej ip tam nie wroce. Do tego szpitala w ktorym pracuje moj lekarz mam 80 km bylam tam raz. On na ostatniej wizycie mowil ze z dzieckiem jest ok kazal mi brac duphastron i nospe forte. Ja biore acard i clexan moze to dlatego moze cos sie zagoic nie chce, jak cos robie to peka naczynko. Moze dlatego ze za szybko w ciazy jestem po poronieniu. Wzielam jeszcze luteine dopochwowa dodatkowo i bardzo duzo leze. Moze to pomoze.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie czytałam o tym pocieraniu patyczkiem i nie byłam przekonana czy to w 100% wystarczy. W takim sensie, że jakoś nie byłam do końca przekonana czy faktycznie sama dobrze sobie przez to pocieranie pobiorę. Także dziękuję za rozwianie wątpliwości.Trabofilie robili mi od razu z badaniem przyczyny poronienia, wymaz mieli ten ktory wyslalam zeby znalesc przyczyne poronienia. Chyba z 15 sekund pocieralam wewnatrz policzek patyczkiem kosmetycznym wkladalam do koperty malej i do duzej. Przyjechal po tkanki i moj wymaz od nich kurier, byl oplacony w cenie. Jak sie z nimi umawialam to mi wyslali instrukcje jak i co zrobic. Bardzo fajnie mnie poprowadzili bez niejasnosci. Gdzies tam pisali ze wysylaja kuriera z wymazowka ale mi ta pani powiedziala ze nie ma sesu bo juz to jest na tych patyczkach i wystarczy.
Nie chce cie wprowadzac w blad ale gdzies w czelusciach internetu znalazlam dokladniejszy opis mutacji ktore mam ja i z tego wynikalo ze jeden typ mutacji ten co ja mam nie powoduje powstawania zylakow (nie mam ich, tez mialam usg zyl ponad miesiac temu) ale moze powodowac wylewy krwi do np do mózgu. A drugi juz powoduje zylaki.
Nie chce cie w blad wprowadzic bo nie mam jak teraz siegnac do tych artykolow.
Mimo wszystko polecam to badanie zrobic. Bedziesz miala jasnosc. I potem poczytaj w internecie, mam nadzieje ze zaden ci nie wyjdzie nieprawidlowy
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom