reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Xssenia ja robilam bete 10dpo i mi wyszla juz 40 wtedy takze roznie to bywa:)

Dorcia a po co luteine bralas?zapobiegawczo?masz problem z progesteronem?

Ja wlasnie dzis zakonczylam starania:)Mąż zdarzyl!Owulacja poczekala!szok

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam cicho nadzieje ze poczeka [emoji4] cieszę się bardzo że poczekała i mogliście to wykorzystać [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia to faktycznie szybciutko przyszla:)ale to dobrze!Tp znaczy ze organizm wrocil do normy i teraz mozecie dzialac:*

Ewela dzieki Kochana:*czas wykorzystany na maksa haha

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma @ :( wczoraj na papierze była krew tzn bardzo mało i bolał mnie brzuch...wstaje rano a tam czysto :( test oczywiście biel vizira...może się coś dziś rozkreci później

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma @ :( wczoraj na papierze była krew tzn bardzo mało i bolał mnie brzuch...wstaje rano a tam czysto :( test oczywiście biel vizira...może się coś dziś rozkreci później

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Moze to plamienie implantacyjne?

f2w3yx8d8eesu797.png

Trzymam kciuki [emoji110]
Dziewczyny podpowiedzcie mi z ta beta robić w poniedziałek czy odpuścić i poczekać do 21.03 na wizytę ?
Przeszperalam całego neta i faktycznie wszędzie piszą ze powyżej 6000 przyrost zwalnia podwaja się nawet po czasie dłuższym niż 96 godzin no i dzięki Bogu u mnie tak wychodzi nie chce się nie potrzebnie denerwować i czy wogole jest sens ?

xnw4s65gte9hv7ri.png

Trzymam kciuki [emoji110]
Dziewczyny podpowiedzcie mi z ta beta robić w poniedziałek czy odpuścić i poczekać do 21.03 na wizytę ?
Przeszperalam całego neta i faktycznie wszędzie piszą ze powyżej 6000 przyrost zwalnia podwaja się nawet po czasie dłuższym niż 96 godzin no i dzięki Bogu u mnie tak wychodzi nie chce się nie potrzebnie denerwować i czy wogole jest sens ?

xnw4s65gte9hv7ri.png
Ja bym juz bety nie robila. Wytrzymala bym do wizyty. Nie potrzebnie sie denerwujesz. Powinnas byc dobrej mysli i wierzyc, ze bedzie wszystko dobrze.

f2w3yx8d8eesu797.png

Ja bym juz bety nie robila. Wytrzymala bym do wizyty. Nie potrzebnie sie denerwujesz. Powinnas byc dobrej mysli i wierzyc, ze bedzie wszystko dobrze.

f2w3yx8d8eesu797.png
No tak to prawda [emoji5] tylko ja jakoś wogole nie mogę sobie wybić z głowy moich wcześniejszych przeżyć tak strasznie się boje ze to wszystko wróci [emoji54]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Do góry