reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hajmal ja tez robie badania w Katowicach i zaznaczylam w tych ankietach ze jak nie znajda przyczyny to będą robić w tej cenie badanie na trombofilie ,czekam na wyniki badań i tak naprawde to głupieje w tym domu co prawda mam zajęcie zeby nie myśleć bo szyję... ale szyje dla dzieci i czuje ze cos złego się ze mna dzieje, jestem nerwowa i wogóle hustawka nastrojów ...moze powinnam już zacząć nie czekać. ..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Poczekam do poniedziałku... nie wiem... zeświruje... wczoraj rozbolały mnie |3 i oczami wyobraźni widzę ciąże... zeświruje normalnie zeświruje... im bliżej testowania tym myśli czarne bliżej :/ dziewczynki Dorcia, oleczka, Ewela kiedy testujecie/betkujecie???
Miałam testować jutro ale piczekam do 15 bo czuję że @ przyjdzie. Pierwszy miesiąc nieudany. Też świruje w tym miesiącu. Muszę wyluzowac bo się nie uda

Rozumiem Cie, trudno sie czeka. Poczekaj ze staraniami choc do 1@ i wynikow badan. Ja potem po tych badaniach mialam konsultację z dr jazela stanek - genetyk, ona oraz gin zalecili branie acardu od 12dc a odpozytywnego testu clexan. Bedziesz miec wyniki badan to bedziesz wiedziala co powinas robic. Nie wiem czy robilas jakies inne badania ale zespol antyfosfolipidowy powinno sie zrobic do 6 tyg po poronieniu z tego co pamietam, no i cala reszte tsh itd. Tarczyca czasem odpowiada za wczesne poronienia. Ja wiem ze to co napisze moze byc zle odebrane ale wierzcie mi poronilam dwa razy, ten drugi raz z wlasnej glupoty bo szkoda mi bylo kasy na badania. To ze sie zle teraz czujesz psychicznie musisz odchorowac na to nie ma lekarstwa. Jedynie czas i rozmowa pomaga. Trzymaj sie dzielnie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poczekam do poniedziałku... nie wiem... zeświruje... wczoraj rozbolały mnie |3 i oczami wyobraźni widzę ciąże... zeświruje normalnie zeświruje... im bliżej testowania tym myśli czarne bliżej :/ dziewczynki Dorcia, oleczka, Ewela kiedy testujecie/betkujecie???
Kochana ja będę testować jak moja Głupia @ nie przyjdzie termin ma na 17 ale przychodzi jak chce więc może się spóźnić :) wcześniej nie testuje bo nie chce się rozczarować, tyle miesięcy starań i tracę nadzieje. Na dodatek nie mam żadnych przeczuć chyba przyjdzie @ a Ty oprócz bolacych piersi masz jeszcze jakieś objawy? 3mam za Ciebie bardzo mocno kciuki [emoji110] za Was wszystkie dziewczyny [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry