reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kochana a Ty robilas betę przy takich wartościach jak ja mam teraz ?

xnw4s65gte9hv7ri.png
Moja beta najwyższa była koło 33000 ale przez 4 dni podskoczyła mi wtedy z 29000 czyli dużo za mało... I to było już koło 9tc więc ona już wcześniej musiała źle przyrastać...

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Ostatni wynik 1927 sprzed chyba dwóch czy trzech tygodni [emoji4]

w57v3e3kfucyl84a.png
Ja wierze ze jest dobrze [emoji5] zrobię betę teraz w poniedziałek [emoji5] skoro ma przyrastac wolniej i podwajac sie co 72-96 godzin to u mnie tak jest [emoji5] lekarz tez powiedział ze teraz już wcale nie musi się podwajac co 48 g i przyrastac tak szybko jak na początku
Kochana musi być dobrze[emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Ja wierze ze jest dobrze [emoji5] zrobię betę teraz w poniedziałek [emoji5] skoro ma przyrastac wolniej i podwajac sie co 72-96 godzin to u mnie tak jest [emoji5] lekarz tez powiedział ze teraz już wcale nie musi się podwajac co 48 g i przyrastac tak szybko jak na początku
Kochana musi być dobrze[emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png
Ja też myślę że przyrasta prawidłowo, tym bardziej że te przyrosty są duże... Wszystko będzie dobrze Kochana, Nie widzę innej opcji [emoji7][emoji173] Po prostu cieszmy się naszymi Maluszkami [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Hajmal znam to uczucie..w ciąży z córcią też miałam taki stres o każdą chwilę i cieszyłam się z każdego kolejnego dnia. Teraz mam dużo na głowie, córcia to żywe srebro i wszędzie jej pełno więc i ja nie mam czasu tak rozmyślać. Tym samym jakoś szybciej i spokojniej mi te dni mijają..
Trzymam kciuki za wizytę, skoro teraz 10 tc to wizyta Ci przypadnie już na usg genetyczne więc troszkę podpatrzysz Maluszka bo i badanie będzie zapewne dłuższe niż zwykle :)

Marta a lekarka jeszcze Ci tą betę robić kazała? Czy sama tak chcesz? Te przyrosty to często takie stresy powodują :)

Hajmal znam to uczucie..w ciąży z córcią też miałam taki stres o każdą chwilę i cieszyłam się z każdego kolejnego dnia. Teraz mam dużo na głowie, córcia to żywe srebro i wszędzie jej pełno więc i ja nie mam czasu tak rozmyślać. Tym samym jakoś szybciej i spokojniej mi te dni mijają..
Trzymam kciuki za wizytę, skoro teraz 10 tc to wizyta Ci przypadnie już na usg genetyczne więc troszkę podpatrzysz Maluszka bo i badanie będzie zapewne dłuższe niż zwykle :)

Marta a lekarka jeszcze Ci tą betę robić kazała? Czy sama tak chcesz? Te przyrosty to często takie stresy powodują :)
Lekarka mi tak podpowiedziala ze jak chce się upewnić ze jest ok to żeby zrobić betę [emoji5]wiec tak zrobiłam i pewnie zrobię jeszcze w poniedziałek bo nie wytrzymam do 21.03 do nastepnej wizyty [emoji5] czy myślicie żeby już nie robić i czekać na USG ?

xnw4s65gte9hv7ri.png

Lekarka mi tak podpowiedziala ze jak chce się upewnić ze jest ok to żeby zrobić betę [emoji5]wiec tak zrobiłam i pewnie zrobię jeszcze w poniedziałek bo nie wytrzymam do 21.03 do nastepnej wizyty [emoji5] czy myślicie żeby już nie robić i czekać na USG ?

xnw4s65gte9hv7ri.png
Jeśli o mnie chodzi to ja bym bety już nie robiła :) w każdej ciąży zrobiłam tylko dwa razy-raz dla potwierdzenia ciąży i drugi raz by sprawdzić czy jest przyrost. Z tym, że ja to generalnie panikara jestem więc wiedziałam że nie ma sensu robić więcej bo będę się martwić czy przyrost nie jest za mały lub za duży (bo jak za duży to też niedobrze) ;) wyszłam z założenia że przecież i tak nie mam wpływu czy będzie dobrze czy nie... Więc nie chciałam dodatkowo się denerwować tylko czekałam do usg :) ale jeśli ma Cię ta beta uspokoić to idź :)

reklama

xnw4s65gte9hv7ri.png
Marta a jak byłaś u lekarza to robił Ci usg? Pewnie o tym pisałaś ale ja mogłam przeoczyć [emoji4] pytam bo jestem ciekawa czy w 4 tygodniu jest już zarodek czy tylko pęcherzyk [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry